Четвер, 25.04.2024, 14:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Грудень » 1 » Розглядалось питання по виконанню завдань по будівництву житла в містах та районах області в поточному році та перспективи на 2012 рік
16:03
Розглядалось питання по виконанню завдань по будівництву житла в містах та районах області в поточному році та перспективи на 2012 рік
 
12    30 листопада 2011 року перший заступник міського голови В.Джулай взяв участь у нараді, яку проводив перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації А.Ніколаєнко. Під час наради розглядалось питання по виконанню завдань по будівництву житла в містах та районах області в поточному році та перспективи на 2012 рік.
Як повідомив Володимир Олександрович, що наше місто за рахунок приватних забудовників виконало завдання поточного року. Що стосується наступного 2012 року, місто запропонувало Кіровоградській обласній державній адміністрації підтримати пропозиції підприємств з іноземними інвестиціями, стосовно добудови за їхні кошти , 42-квартирного будинку по пров. Толстого (колишній молодіжно-житловий комплекс) та незавершеного будівництва акушерського корпусу, як житлових будинків.
За умови позитивного підтвердження умов інвесторів, є можливість завершення будівництва 2 об'єктів та продажу квартир мешканцям міста в 2012 році.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 666 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты