Середа, 01.05.2024, 07:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Червень » 24 » Розглянуті проблемні питання життєдіяльності міста
13:47
Розглянуті проблемні питання життєдіяльності міста
12        23 червня 2012 року відбулася робоча зустріч міського голови І.Крижановського, секретаря міської ради А.Тесленка з народним депутатом України О.Єдіним (Партія Регіонів) під час якої були розглянуті проблемні питання життєдіяльності міста. Обсяг доходів загального фонду міського бюджету на 2012 рік запланований відповідно до розрахунків Міністерства фінансів України і складає у сумі 63184,8 тис.грн. Оскільки забезпечення життєдіяльності міста залежить від функціонування структурних підрозділів Одеської залізниці, яка знаходиться в стадії реформування то у зв'язку з цим зменшуються обсяги надходжень до місцевого бюджету. Тому міським головою було порушено питання перед народним депутатом України а саме надання допомоги з отримання дотації для забезпечення своєчасного фінансування заробітної плати та розрахунками за енергоносії на протязі ІІ півріччя 2012 року в розмірі 9 651,0 тис.грн.
Крім того відповідно до наказу начальника Одеської залізниці від 08.09.2011 р. № 531/Н з 01.01.2012 року здійснено об'єднання Шевченківської та Знам'янської вагонних дільниць внаслідок чого припинено діяльність Знам'янської вагонної дільниці (ЛВЧ-3). Тому з метою дотримання чинного бюджетного законодавства в частині формування прогнозних показників міського бюджету на 2013 рік фінансовому управлінню Смілянського міськвиконкому, Смілянському управлінню Державної казначейської служби України Черкаської області та Смілянській ОДПІ Черкаської області ДПС було надано листи з проханням узгодити довідку про чисельність працівників які з 01.01.2012 року переведені із ЛВЧ-3 до Шевченківської вагонної дільниці для коригування базових показників доходів місцевих бюджетів на 2013 рік. Проте, на даний час офіційної відповіді Знам'янським міськвиконкомом не отримано. Тому міський голова звернувся до народного депутата з проханням посприяти своєчасному оформленню відповідних документів для дотримання бюджетного законодавства у частині формування доходів місцевих бюджетів на 2013 рік.
Також Ігор Борисович Крижановський порушив перед Олександром Йосиповичем питання в наданні допомоги по введенню в експлуатацію нового приміщення міськрайонного Центру зайнятості.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 708 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты