П`ятниця, 29.03.2024, 10:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 3 » Розглянуто можливість відкриття гімназійних класів на базі Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3
16:42
Розглянуто можливість відкриття гімназійних класів на базі Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3

12

Розбудова України, як незалежної, демократичної, правової держави визначається зростанням соціальної ролі особистості, визнанням людини як найвищої цінності суспільства, мобілізацією на цій основі всього інтелектуального, творчого, культурного потенціалу.

Своєрідною інвестицією в майбутнє є необхідність розвитку загальноосвітніх навчальних закладів міста, виходу на вищий, якісно новий рівень розвитку. 

Це зумовлено докорінними змінами у соціально-економічному житті країни, динамізмом, притаманним сучасній цивілізації, гострою потребою в талановитих і обдарованих учнях, компетентних і відповідальних педагогічних кадрах.

02 березня 2016 року під головуванням міського голо голови С.Філіпенка відбулося засідання комісії по питанню  створення в місті закладу нового типу. Розглянуто можливості відкриття  гімназійних класів на базі Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, шляхом реорганізації закладу в навчально-виховний комплекс «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія».

Участь у роботі комісії взяли: перший заступник міського голови В.Загородня, начальник відділу освіти Л.Грекова, депутат міської ради, голова постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняк та директори загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Присутні на нараді директори висловили свої думки і бачення розвитку системи освіти міста, та зважаючи на те, що інтелектуальний потенціал учнівської молоді в місті досить потужний, підтримали ідею щодо  створення закладу нового типу на базі Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3. 

Проект даного рішення буде винесено на обговорення та на чергову сесію Знам’янської міської ради.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 963 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.2/11

Кировоград: новости и сайты