Середа, 08.05.2024, 14:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Січень » 14 » Розглянуто питання пошуку шляхів вирішення зменшення вартості послуги з технічного обслуговування ліфтів м. Знам'янка
12:33
Розглянуто питання пошуку шляхів вирішення зменшення вартості послуги з технічного обслуговування ліфтів м. Знам'янка
12
Під головуванням міського голови С.І.Філіпенка проведена спільна нарада за участю представників ПП "Олександріяліфт"( А.С.Тримбача, В.О.Каплуна), КП "ЖЕК №1" (Дегтяр Є.Г., Горбенко В.В.), відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі (Третьякова К.В.) по розгляду питання пошуку шляхів вирішення зменшення вартості послуги з технічного обслуговування ліфтів м. Знам'янка, 

Нагадаємо, що на минулому засіданні виконавчого комітету міської ради розглядався проект рішення щодо встановлення скоригованої вартості послуги з технічного обслуговування ліфтів, відповідно до запропонованих планових розрахунків ПП "Олександріяліфт" вартість послуги збільшена на в середньому на 62,0%. Розглянувши даний проект рішення виконавчий комітет вирішив відкласти розгляд даного питання. 

З метою збереження роботи ліфтового господарства міста та зменшення вартості послуг, за результатами проведеної наради в ході обговорення досягнуто домовленості з керівництвом ПП "Олександріяліфт" в частині зменшення планової вартості послуги з технічного обслуговування ліфтів у м. Знам'янка на 8,5%. 

Також доручено керівнику КП "ЖЕК №1" спільно з ПП "Олександріяліфт" вивчити досвід роботи м. Олександрія в частині вивчення питання надання та отримання пільг та субсидій споживачам  даного виду послуг.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 892 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты