Субота, 27.04.2024, 20:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 13 » Розглянуто питання про виконання завдань обласної програми "Центральний регіон – 2015" та розгляд заходів, непередбачених цією програмою
14:30
Розглянуто питання про виконання завдань обласної програми "Центральний регіон – 2015" та розгляд заходів, непередбачених цією програмою
 
12         13 березня 2012 року за участю міського голови І.Крижановського, під головуванням першого заступника міського голови В.Джулая відбулася нарада з керівниками комунальних підприємств, установ та організацій міста та спеціалістами структурних підрозділів міськвиконкому. Під час наради було розглянуто питання про виконання завдань обласної програми "Центральний регіон – 2015" та розгляд заходів, непередбачених програмою "Центральний регіон – 2015". Володимир Олександрович проінформував про стан міського бюджету розвитку міста та фінансування заходів програми "Центральний регіон -2015" обласним та державним бюджетами.
 
12          Станом на 10.03.2012 року ресурс міського бюджету під реалізацію зазначеної програми складає близько 500 тис. грн. від загальної суми витрат в розмірі близько 2 млн. грн. Разом з цим фінансування програми обласним та державним бюджетами відсутнє. Проблемними питаннями на сьогодні є: завершення програми переведення міста в режим індивідуального опалення помешкань та приміщень бюджетних установ та реконструкція систем теплопостачання; реконструкція систем водовідведення та будівництва теплих туалетів у шкільних навчальних закладах та житлових будинках; придбання медичного обладнання для станції швидкої медичної допомоги та котлів для дошкільного закладу № 5 в селищі Знам`янка.
Станом на 10.03.2012 р. виконано ряд заходів щодо виготовлення проектно-кошторисної документації та експертизи. Разом з цим є об`єкти, на які необхідно терміново отримати технічні умови, виготовити пакети проектно-кошторисної, кошторисної документації, та провести їх експертизи.
За результатами проведеної наради були дані відповідні доручення, а саме: передбачення в змінах до міського бюджету коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації на об`єкти будівництва та реконструкції, які заплановані програмою "Центральний регіон-2015" на 2012 рік; укладання угоди на виконання проектних робіт та передбачити кошти на індивідуальне опалення об`єктів по вулиці Жовтневій 17 та 19.; замовлення технічних умов та ПКД на реконструкцію системи автономного опалення міського музею. Завершити виготовлення проектів технічної документації для дитячих садочків № 5 та №7, ЗОШ: № 7, № 4, № 6, міського Палацу культури. Продовжити роботу щодо придбання опалювальних котлів для малозабезпечених сімей. Замовити кошторисну документацію та провести її експертизу для виконання робіт по реконструкції водовідведення в ЗОШ №3 для блоку молодших класів. Завершити роботи по переобладнанню туалету в ЗОШ №1, вирішити питання щодо спів фінансування цих робіт. Привести план заходів програми "Центральний регіон-2015" у відповідність із технічною документацією назв проектів, які будуть реалізовуватись в поточному році. Включити до програми розділ "Заміна газових стояків та газової арматури в житлових будинках". Провести корегування розділу "Ремонт ліфтів".









Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 666 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты