Субота, 04.05.2024, 10:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Липень » 22 » Розглянуто питання з посилення заходів охорони об’єктів міста
16:38
Розглянуто питання з посилення заходів охорони об’єктів міста
      
12
Під головуванням міського голови Крижановського І.Б в залі міськвиконкому відбулася загальноміська нарада щодо питання з посилення заходів охорони об’єктів міста. В нараді прийняли участь секретар міської ради Адамович Н.А.,військовий комісар Знам’янсько-Олександрівського об’єднаного міського військового комісаріату Чижма О.В. керівники установ та організацій міста.

Військовий комісар Знам’янсько-Олександрівського об’єднаного міського військового комісаріату Чижма О.В, доповів , що відповідно до рішення керівництва держави рекомендовано сформувати по 5 загонів оборони. Згідно із рішенням Кабінету Міністрів України комплектування, розміщення та формування особового складу загонів оборони покладені на голів райдержадміністрацій та міських (міст обласного значення) голів. В обов’язки загонів покладаються завдання по здійсненню територіальної оборони Знам’янського, Олександрівського районів та м.Знам’янка, а саме: забезпечення умов для постійного функціонування органів державної влади та органів місцевого самоврядування, охорона важливих об’єктів і комунікацій, об’єктів регіонального та місцевого значення, боротьба з диверсійно-розвідувальними силами противника та підтримка безпеки і правопорядку в населених пунктах району та міста, організація руху опору партизанських загонів у разі захоплення територій, підтримка правового режиму воєнного стану у разі його введення.
  
12
Підсумовуючи Олександр Васильович додав, що на даний час в місті вже функціонує рота охорони військового комісаріату.

Завідувач сектором з питань НС та охорони праці Балан С.М. зазначив, що необхідно провести навчання та інструктаж з працівниками підприємств та установ міста з метою підвищення пильності, налагодження взаємозв’язку та посилення охорони своїх об’єктів та додав, що при виникненні будь-яких нестандартних ситуацій чи затриманні підозрілих осіб телефонувати за тел. 2-22-53 (черговий міськвиконкому, цілодобово).

Начальник Знам’янського МРВ УДНС України в Кіровоградській області Ларіонов В.С. запропонував розмістити в ЗМІ інформацію щодо дій на випадок надзвичайної ситуації.

На завершення наради міський голова Крижановський Ігор Борисович зазначив, про необхідність здійснення перевірки всіх захисних споруд, розміщених на території міста та додав, що забезпечення належної охорони повинно відбуватися в тісній співпраці між органами місцевого самоврядування та всіма установами та організаціями міста.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 889 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты