Середа, 08.05.2024, 18:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 19 » У місті та районі розпочалася комплексна перевірка Державної служби України з надзвичайних ситуацій
14:25
У місті та районі розпочалася комплексна перевірка Державної служби України з надзвичайних ситуацій
 
12 Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту на 2013 рік, затвердженого розпорядженням КМУ, протягом цього тижня проводиться комплексна перевірка стану цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області.  
19 червня в залі засідань міської ради під головуванням першого заступника міського голови В.Джулая відбулася нарада, на якій були визначені основні завдання комплексної перевірки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
Для проведення перевірки створена спеціальна комісія, до складу якої увійшли фахівці Державної інспекції техногенної безпеки та Міністерства з питань надзвичайних ситуацій України. Така перевірка проводиться раз на п’ять років. Під час своєї роботи члени комісії перевірять стан захищеності населення та об’єктів, особливо стратегічно важливих, а також готовність органів влади до виникнення можливих надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків.
«Питання захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру знаходиться на постійному контролі і є одним з ключових в Комплексній стратегії розвитку міста та району», - сказав Володимир Олександрович та додав: «Головне завдання, яке визначили перед нами наш Президент Віктор Янукович та Уряд, - зниження техногенних ризиків та підвищення рівня захисту населення». 
12  Під час перевірки особлива увага буде приділятися стану захищеності стратегічно важливих об’єктів та об’єктів підвищеної небезпеки. Комісія вивчить їх стан та готовність управлінських органів до попередження надзвичайних ситуацій. У разі необхідності – надасть методичні рекомендації для ліквідації наслідків ймовірної надзвичайної ситуації.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 834 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты