П`ятниця, 19.04.2024, 13:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 19 » Розпочалася перевірка Знам’янсько-Олександрівського об’єднаного міського військового комісаріату
21:17
Розпочалася перевірка Знам’янсько-Олександрівського об’єднаного міського військового комісаріату
 
12         Сьогодні, 19 березня 2012 року, розпочала свою роботу комісія Головного управління оборонного та мобілізаційного планування Генерального штабу Збройних Сил України, метою діяльності якої є перевірка Знам’янсько-Олександрівського об’єднаного міського військового комісаріату, виконання функціональних завдань за призначенням та проведення мобілізаційних заходів людських і транспортних ресурсів на території міста та районів.
Даний захід відбувається під керівництвом голови комісії, начальника Генерального штабу Збройних Сил України полковника - Бойка Олега Володимировича. 
У заході взяли участь міський голова Ігор Борисович Крижановський та військовий комісар Юзвенко Роман Станіславович. Під час зустрічі Ігор Борисович наголосив на тісній співпраці
 місцевої влади з міським військовим комісаріатом. 
Упродовж чотирьох днів інспектори працюватимуть у міському військовому комісаріаті міста, перевірятимуть стан справ у військкоматі. У процесі роботи, комісія приділятиме значну увагу перевірці питань організації взаємодії військового комісаріату щодо виконання заходів, які плануються для проведення у особливий період. Вивчатимуться питання організації обліку військкоматом військовозобов’язаних громадян та техніки національної економіки України, а також використання у цьому процесі нових керівних документів, що стосуються діяльності органів влади. Окремо порушуватимуться питання щодо розвинення автоматизованих систем обліку, які використовують військові комісаріати у своїй діяльності. За результатами роботи комісії протягом 4-х днів буде підготовлено та вручено міському голові міста акт комплексної перевірки, а також результати, загальні висновки та пропозиції.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 968 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты