Четвер, 09.05.2024, 01:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 5 » Розпочато обговорення проекту Концепції реформування територіальної організації влади в Україні
09:41
Розпочато обговорення проекту Концепції реформування територіальної організації влади в Україні
12 Відповідно до листа Кіровоградської обласної державної адміністрації від 24.05.2013 року щодо обговорення проекту Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації міста, виконавчим комітетом Знам’янської міської ради створено робочу групу з опрацювання та підготовки пропозицій до проекту Концепції, затверджено графіки проведення обговорення проекту Концепції.
Планується провести обговорення з трудовими колективами підприємств, установ, організацій міста та смт. Знам’янка Друга, керівниками міських організацій політичних партій та громадських організацій, головами та секретарями вуличних та квартальних комітетів, депутатами Знам’янської міської ради, мешканцями міста.
Початок обговорення проекту Концепції було розпочато під час проведення Дня депутата, де начальник юридичного відділу Знам’янського міськвиконкому ознайомив депутатів з основними положеннями Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Зокрема, Юрій Володимирович звернув увагу присутніх на мету Концепції, шляхи та способи розв’язання проблем, основні принципи та завдання реформування та очікувані результати.
Обговорення проекту Концепції в місті Знам’янка та смт. Знам’янка Друга триватиме до 20 липня поточного року. З питань обговорення основних положень Концепції звертатися до юридичного відділу виконавчого комітету Знам’янського міськвиконкому за тел.2-19-04.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 772 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты