Четвер, 09.05.2024, 01:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Серпень » 10 » Розпочато роботи по будівництву другої черги автошляху в обхід Знам'янки
16:41
Розпочато роботи по будівництву другої черги автошляху в обхід Знам'янки
 
12         10 серпня 2012 року міський голова Ігор Крижановський оглянув ділянки, де ведуться підготовчі роботи (вирубка та корчування лісу) під будівництво другої черги в обхід Знам'янки.
Об'їзна дорога є дуже важливим інфраструктурним об'єктом, який дозволить зменшити екологічне навантаження на місто та сприятиме підвищенню безпеки руху. Якийсь час тут панувала тиша, а нещодавно за сприяння народного депутата України Олександра Йосиповича Єдіна видано Постанову КМУ.
Згідно неї надано ділянку площею 29,7 га Кабмін надав для реалізації проекту будівництва автомобільної траси в обхід Знам'янки в Кіровоградській області. Дана територія вилучається з постійного користування державного підприємства «Чорноліський лісове господарство» і передається до регіонального філіалу служби автомобільних доріг. При цьому передбачається зміна цільового призначення відповідних земельних ділянок. Тепер вони будуть використовуватися для будівництва автодороги в обхід Знам'янки на ділянці км 3 +000 - км 6 +400.
 
12          Втім, території відводяться під трасу з компенсацією - обласній службі автомобільних доріг належить відшкодувати втрати лісогосподарського виробництва та збитки, заподіяні «Чорноліського лісовому господарству» у зв'язку з позбавленням його частини угідь.
Також уряд позначив завдання для Знам'янської районної держадміністрації - місцеві чиновники повинні забезпечити оформлення та видачу державних актів на право постійного користування переданими службі доріг земельними ділянками.
За оперативною інформацією весь комплекс робіт планується виконати до 30 жовтня поточного року.
Саме це і є реальним втіленням програми Президента України Януковича Віктора Федоровича "Обличчям до людей", яке відноситься до нашого  міста.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 731 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты