П`ятниця, 26.04.2024, 07:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 25 » Розпочато заходи з прибирання та благоустрою у місті
09:46
Розпочато заходи з прибирання та благоустрою у місті
12
З приходом весни та тепла посилюється бажання жити у чистому та охайному місті, яке так потребує нашого з вами піклування та бережливого ставлення.

За ініціативою міського голови Філіпенка Сергія Івановича було розпочато проведення місячнику з благоустрою по всій території міста Знам’янка. 

18 березня розпочали прибирання міста на вул. Калиновій та Привокзальній. 
12
Під керівництвом  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Гребенюка Сергія Анатолійовича в прибиранні прийняли участь працівники з благоустрою Управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Знам’янської міської ради, «Житлово-експлуатаційної контори №1», КЗ «Комбінату комунальних послуг» із залученням необхідної, а саме трактора, та іншої техніки.

12
Комунальники очищували вулиці від сухостійних насаджень, здійснювали обпилку дерев, прибирали стихійні сміттєзвалища. До прибирання долучалися небайдужі знам’янчани. Проте сподіваємося, що наступного разу число таких охочих буде зростати. 

Заходи з прибирання та благоустрою у місті повинні проводитися постійно, але у весняний період такі роботи необхідно активізувати, щоб прибрати з його території  все накопичене за зимовий період сміття. Традиційно основне навантаження під час такої роботи припадає на комунальні підприємства. Однак, кожний знам’янчанин має чітко розуміти, що місячник чистоти та порядку – справа кожного жителя. Силами однієї влади та комунальників виконати заплановане неможливо.

12
«Дуже часто ми захоплюємося чистотою територій іноземних країн, як приклад, наводимо охайність їхніх вулиць, парків, узбіч. У той же час, самі смітимо і чекаємо, що хтось за нас прибере», - говорить керуюча справами Знам’янського міськвиконкому Ірина Ратушна. – Прийшов час навчитися власноруч створювати і зберігати у належному стані місця, де ми живемо. Гадаю, ті, хто долучиться до прибирання, навряд чи матимуть бажання знову розводити бруд і створювати стихійні звалища. До того ж, подібні акції завжди згуртовують, і дарують гарний настрій. 

Чи не вперше влада відгукнулася на ініціативу людей, виділила необхідну техніку, потрібно лише допомога кожного мешканця та віра в те, що разом ми зможемо зробити наше місто чистішим.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1230 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.4/10

Кировоград: новости и сайты