Субота, 20.04.2024, 12:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 28 » Розширена колегія відділу освіти
11:33
Розширена колегія відділу освіти
12
27 грудня 2017 року на базі НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 – ліцей» відбулася розширена колегія відділу  освіти  виконавчого комітету  Знам’янської  міської ради.  
У роботі колегії взяли участь міський голова Філіпенко С.І., перший заступник міського голови Загородня В.Г, голова міськкому профспілки Мельник Т.І., директори закладів дошкільної, загальної середньої,  позашкільної освіти та їх заступники з навчально-виховної роботи. 
12

Начальник відділу освіти Грекова Людмила Анатоліївна у своєму виступі акцентувала увагу присутніх на функції та повноваженнях місцевих органів самоврядування (засновника),  відділу освіти виконавчого комітету, методичного кабінету відділу освіти, керівників закладів освіти відповідно до   Закону України «Про освіту», який набув чинності 28 вересня 2017 року.  
12

Засновник закладу освіти або уповноважена ним особа затверджує установчі документи закладу освіти, їх нову редакцію та зміни до них; укладає та розриває трудовий договір (контракт) з керівником закладу освіти у порядку, встановленому законодавством та установчими документами закладу освіти; затверджує кошторис та приймає фінансовий звіт закладу освіти у випадках та порядку, визначених законодавством; здійснює контроль за фінансово-господарською діяльністю, дотриманням установчих документів закладу освіти, а також за недопущенням привілеїв чи обмежень за різними ознаками; забезпечує створення у закладі освіти інклюзивного освітнього середовища, універсального дизайну та розумного пристосування; реалізує інші права, передбачені законодавством та установчими документами закладу освіти.
12

Серед питань порядку денного було розглянуто результати роботи моніторингової групи щодо організації харчування (Н.Черкас), стан  організації та результати виховної роботи  в закладах загальної середньої та позашкільної освіти міста (Т. Попова),  інформаційні та кадрові аспекти в рамках   Закону України «Про освіту» (Н.Шемчук), підсумки проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад, турнірів, конкурсів, професійної майстерності педагогічних працівників міста (О.Ліпінська),   забезпечення  дієвості програми  для  дітей  старшого дошкільного віку «Впевнений  старт» (Л.Скляровська), стан роботи щодо забезпечення пожежної безпеки об’єктів освіти міста (І.Ярова), проблеми сьогодення інклюзивної освіти (Н. Білоконь), стан організації   роботи психологічної служби в закладах загальної середньої освіти (М. Босненко).
12
Із заключним словом до присутніх звернулася начальник відділу освіти Грекова Л.А.  Вона подякувала всім за активну роботу і зауважила, що  напрацьовану низку нових завдань освітяни міста зможуть реалізувати, удосконалюючи свою педагогічну майстерність та управлінську діяльність з метою розвитку ефективного освітнього середовища.
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 784 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.3/6

Кировоград: новости и сайты