Понеділок, 06.05.2024, 01:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 26 » Розширене засідання міської Спілки підприємців
15:17
Розширене засідання міської Спілки підприємців
 
12         
Міський голова Крижановський Ігор Борисович взяв участь у розширеному засіданні ради міської Спілки підприємців, яке провів голова Спілки Кліпацький Сергій Вікторович.
Міський голова наголосив, що міська влада робить все можливе для створення сприятливих умов для розвитку підприємницької ініціативи, прозорості та відкритості діалогу між органами влади та бізнесом. Адже це важливі фактори збільшення позитивної динаміки соціально-економічного розвитку міста, поліпшення добробуту територіальної громади.
Ігор Борисович зупинився на одному з найактуальніших питань життєдіяльності міста - стану виконання міського розділу обласної програми «Центральний регіон – 2015». Міський голова проінформував підприємців про стан міського бюджету розвитку міста та фінансування заходів програми "Центральний регіон -2015" обласним та державним бюджетами, про пріоритетні проекти соціального значення, які необхідно реалізувати найближчим часом. Учасники засідання обговорили пропозиції щодо актуалізації обласної програми "Центральний регіон-2015". Також Ігор Борисович проінформував членів Спілки про стан житлово-комунального господарства міста, стан про готовність житлового господарства міста до осінньо – зимового періоду 2013-2014 років. Підкреслив важливість для міської влади встановлення порозуміння між владою і суб’єктами господарювання, яке полягає в укладенні договорів соціального партнерства, в основі яких лягають питання благоустрою прилеглої до території об’єктів торгівлі та освітлення об’єктів торгівлі у нічний час.
Голова міської Спілки підприємців С.Кліпацький розповів присутнім про свою діяльність в обласній раді, в окрузі, зупинився на питаннях євроінтеграції України. Сказав, що це надасть нові більш потужніші можливості для розвитку промисловості, зокрема, малого і середнього бізнесу. «Впевнений, що те підприємство, яке я очолюю, буде конкурентоздатним і на європейському ринку», - зазначив Сергій Вікторович.
І.Крижановський подякував підприємцям за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста, у вирішення актуальних проблем життєдіяльності міста та особливо депутату Кіровоградської обласної ради Кліпацькому Сергію Вікторовичу за плідну роботу в обласній раді.




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 849 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты