Понеділок, 06.05.2024, 08:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 24 » Розвиток мережі дошкільних навчальних закладів
17:46
Розвиток мережі дошкільних навчальних закладів
12         
   Відбувся круглий стіл для завідувачок та вихователів-методистів дошкільних навчальних закладів міста на тему: «Розвиток мережі дошкільних навчальних закладів та їх фінансування – запорука успішної реалізації державної цільової програми розвитку дошкільної освіти». Міський голова І.Крижановський в своєму виступі розкрив перспективи розвитку дошкільної освіти в місті, проаналізував виконання міської програми «Розвиток дошкільної освіти в місті до 2015 року». Методист з д/о Л.Скляровська доповіла про запровадження електронної системи реєстрації дітей з 01.01.2014 року.
     Розповіла, що зроблено в ДНЗ по підготовці до нового навчального року і підкреслила, що за останні два роки значно покращилась матеріально-технічна база дошкільних навчальних закладів.
    Так, в ДНЗ № 2 «Теремок» - завідувач О.Мазур – зроблено металопластикові вітражі (6 шт.) на сходах, замінено 8 вікон на металопластикові в коридорах за кошти місцевого бюджету, пофарбовано сходи, зроблено стяжку підлоги в спортивному, музикальному залі, в коридорі. Заміна дерев’яних панелей в коридорах. Зроблено косметичні ремонти а усіх групових приміщеннях, ремонт кухні, медичного блоку, відремонтовано сходи головного входу в ДНЗ. Крім того пофарбовано газопровід, відремонтовано відмостку, зроблено ремонт 6 павільйонів, замінено сантехніку в 2-х групах. Придбано новий посуд на 6 груп, рушники, покривала, килимове покриття в 5 групах. Оновлено методичний кабінет та міні-методкабінети в усіх групах, придбано нові дитячі меблі в 4-х групах. Оновлено стенди, виготовлено багато дидактичного матеріалу, Придбано тюль і карнизи в групи. Оновлено логопедичний кабінет, Придбано та замінено лінолеум в музичному залі та коридорі.
В ДНЗ № 3 «Івушка» - завідувач М.Кречетова – зроблено косметичні ремонти груп, музичного та спортивного залів, котельні. Придбано новий холодильник та електроплиту на харчоблок. Виготовлено нове ігрове обладнання на ігрових майданчиках, пісочниці. Придбано нові ігрові модулі в 2-х групах. Придбано новий посуд та інвентар для придбання в 3-х групах. Замінено 2-х мийки для посуду. Відремонтовано каналізаційну систему в 2-х групах. Переобладнано харчоблок. В усіх групах виготовлено новий дидактичний матеріал.
В ДНЗ № 4 «Ромашка» - завідувач Л.Клименко – зроблено косметичні ремонти групових кімнат, в 3-х групах замінено лінолеум в 3-х групах. Замінено конфорки електроплит на енергозберігаючі, проведено ремонтно-зварювальні роботи по котельні дошкільного закладу, за кошти міського бюджету замінено котел. Зроблено поточний ремонт коридорів, установлено огорожі 5 ігрових майданчиків. Придбано килим, іграшки в групи. Виготовлено нові куточки для батьків.
В ДНЗ № 5 «Калинонька» - завідувач Л.Ткаченко – за кошти міського бюджету зроблено блискавкозахист, проведено реконструкцію теплотраси; придбано холодильник, замінено електричний автомат на новий в щитовій, проведено заміну 2-х вхідних дверей, проведено чистку колодязя, проведено заміну водогону ДНЗ та ремонт водяного насосу, пофарбовано стелі та стіни на сходах, пофарбовано сходи, майданчики, холодний цех кухні, проведено косметичний ремонт в групах. Придбано дитячі меблі в групі «Ромашка» (кухня) та в групі «Зірочка» (кухня та магазин). Виготовлено спортивне обладнання (лави 12 метрів). Пофарбовано металеві пожежні сходи. Проведено ремонт приміщення котельні. Побудовано криту споруду для зберігання дров.
В ДНЗ № 6 «Сонечко» - завідувач І.Остроушко – за кошти місцевого бюджету були замінені на енергозберігаючі конфорки для 2 електроплит. За допомоги батьків було виконано наступні роботи: заміна лінолеумного покриття підлог в двох групах, придбання електроводонагрівача на харчоблок, придбання принтера, поточний ремонт групових приміщень в 10 групах, придбання столів, стільців для дітей 2 груп, придбання ігрових куточків – 4 групи, придбання м’якого інвентарю (дитяча постіль – 1 група, килимові доріжки, килими – 5 груп), придбання столового посуду для дітей – 5 груп, спортивний інвентар – 2 групи і спортивний зал, придбання дитячої та методичної літератури, ігор та іграшок для дітей – 5 груп. Зроблено благоустрій території: будівництво двох пішохідних доріжок на території ДНЗ, ремонт будівлі міні-котельні, ремонт сходів та порогів ДНЗ, благоустрій ігрових та спортивних майданчиків, заміна пісочниць і виготовлення малих скульптур з покидькового матеріалу для прикрашення інтер’єру майданчиків. Створення кімнати музично-естетичного розвитку вихованців ДНЗ. Поповнення матеріалами кімнат: Українська берегиня, кімната безпеки, консультаційного пункту для батьків.
В ДНЗ № 7 «Козачок» - завідувач С.Довгалевська – за кошти місцевого бюджету замінено 65 вікон на енергозберігаючі, замінено 2-є дверей (металопластикові та залізні), придбано 6 бойлерів, замінено 24 водні змішувачі (по групах), перекрито дах овочесховища, придбано лінолеум у фойє, килим в групу «Горошина», замінено тюлі в групах «Сонечко», «Калинка», «Горошина», «Ромашка», змінено інтер’єр фойє, придбано 24 комплекти постільної білизни у групі «Ромашка», замінено покривала на ліжечка у групі «Ромашка», замінено дитячі мийки у групі «Колобок», придбано електродрель, придбано газонокосилку, проведено заміну труб водної системи на пластикові (по групах), придбано нові ігрові куточки в групи: «Ромашка», «Калинка».
В ДНЗ № 8 «Світлячок» - завідувач С.Клименко – зроблено косметичні ремонти в усіх групах, оформлено нові осередки «Ряження» в І та ІІ групах, придбано розвивальне обладнання в 2-х групах, ігрове обладнання для майданчиків «Човник» в І, ІУ та У групах, подаровано батьками музичний інструмент піаніно в І групу, зроблено ремонт опалювальної системи, придбано новий ігровий осередок «Кухня» в ІІ групі, придбано шафу для іграшок в ІІІ групі, придбано нові карнизи в 2 групові кімнати, придбано та оформлено новий ігровий осередок «Лікарня» в ІУ групі, оформлено осередок «Перукаря» в УІ групі, зроблено косметичний ремонт музичної зали.
Працівники дошкільних навчальних закладів роблять все, щоб дітям в садочках було тепло, затишно та комфортно.
Всі присутні схвально сприйняли заходи по розвитку дошкільної освіти в місті.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 919 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты