Неділя, 05.05.2024, 23:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 10 » Розвиток спорту – запорука покращення здоров’я громадян
15:43
Розвиток спорту – запорука покращення здоров’я громадян
12         Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання «круглого столу» з лідерами молодіжних громадських організацій, що діють на території міста. Учасники круглого столу обговорили актуальні проблеми розширення мережі об’єктів спортивної інфраструктури у Знам’янці.

    «Модернізація дитячих спортивних майданчиків – одне із ключових задавань, запропонованих Президентом України Віктором Януковичем у нових соціальних ініціативах», - зазначив Ігор Борисович під час засідання.

    Головний спеціаліст відділу молоді та спорту міськвиконкому А. Сугарей розповів про основні завдання, якими передбачено здійснити ряд заходів, направлених на модернізацію спортивних дитячих майданчиків у місті. Розповів, що в Україні всіма видами фізкультурно-оздоровчої роботи займається 2,7 млн. дітей у віці до 18 років або 34,2%. Кількість дітей, що охоплено всіма видами фізкультурно-оздоровчої роботи у сільській місцевості, складає 653,3 тис. осіб або 23,4%. В Україні діє 4576 клубів фізкультурно-оздоровчої та спортивної спрямованості (у 2010 році – 4195 клубів), у тому числі за місцем навчання – 444 клуби, за місцем роботи – 274 клуби, за місцем проживання – 3858 клубів, в яких займається 875,4 тис. осіб. 

     Голова Знам’янського Чорнобильського спортивно-оздоровчого центру «Атлет» Євген Гавришевський розповів, що приміщення центру оснащено тренажерним обладнанням для атлетичної гімнастики, занять шахами та шашками, є тенісний стіл. Розповів, що у центрі щомісячно займається близько 100 членів клубу. Найближчим часом планується придбання тренажеру для занять спортом, придбання тенісних ракеток.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 788 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты