Субота, 04.05.2024, 14:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 27 » Розвиток та функціонування освітянської галузі – на контролі міської влади
16:18
Розвиток та функціонування освітянської галузі – на контролі міської влади
                         
12Відбулася нарада за участі міського голови І.Крижановського, начальника відділу освіти Н.Попової , керівників навчальних закладів з питань підведення підсумків оздоровлення дітей та належної підготовки до нового навчального року.

З підсумками щодо проведення оздоровчої кампанії проінформувала начальник відділу освіти Н.Попова, яка відзначала, що на території міста для організації оздоровлення дітей з 27 травня по 12 червня 2013 року працювали 5 таборів відпочинку з денним перебуванням дітей. Пришкільні табори відпочинку були повністю забезпечені необхідною кількістю медикаментів, спортивним та ігровим знаряддям. До роботи з дітьми, які відпочивали у таборах відпочинку, були задіяні кваліфіковані педагоги, медичні працівники та працівники сфери харчування. Відпочинок дітей проходив відповідно до розкладу, заплановані заходи по оздоровленню дітей виконані в повному обсязі . Найцікавіші заходи , спортивні змагання, походи, екскурсії - висвітлені в місцевій пресі, сайтах відділу освіти та міської ради.

По другому питанню порядку денного щодо підготовки навчальних закладів до нового навчального року було підведено підсумки за результатами міського рейду-перевірки готовності навчальних закладів, який відбувся 13 серпня 2013 року на виконання обласного плану заходів з популяризації та реалізації нових соціальних ініціатив Президента України В.Януковича, відповідно до плану роботи відділу освіти виконавчого комітету міської ради, на чолі з міським головою І.Крижановським, першими заступником міського голови В.Джулаєм, начальником відділу освіти Н.Поповою із залученням представників відділу державного санітарно-епідеміологічного нагляду у Знам’янському та Олександрівському районах.

Міський голова І.Крижановський зазначив, що планова традиційна перевірка готовності закладів освіти міста до нового навчального року, показала, що в усіх навчальних закладах міста міста проведено поточні й капітальні ремонти. Всі навчальні заклади міста готові до нового навчального року. Начальник відділу освіти Н.Попова зазначила, що для підготовки закладів до нового навчального року було розроблено комплекс заходів, закладено необхідні кошти в міський бюджет для їхнього виконання. Ремонтні роботи вже завершено, весь запланований обсяг робіт виконано вчасно і першого вересня діти прийдуть до оновлених закладів.

На роботи по підготовці загальноосвітніх навчальних закладів до нового навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період витрачено 271,5 тис.грн. бюджетних коштів та 137,2 тис.грн. благодійних внесків.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 809 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты