Понеділок, 06.05.2024, 11:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 2 » Розвиток та функціонування позашкільної освіти на контролі міської влади
16:11
Розвиток та функціонування позашкільної освіти на контролі міської влади
12У приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості за участю міського голови І.Крижановського, начальника відділу освіти Н.Попової проведено круглий стіл щодо розвитку системи позашкільної освіти у місті Знам’янка, під час якого було обговорено перспективи розвитку позашкільної освіти в ході створення нових позашкільних закладів: Знам’янського Центру дитячої та юнацької творчості та Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи. 

Міський голова І.Крижановський представив керівників новостворених позашкільних закладів Г. Подвиженка та Є.Гавришевського, які були призначені як такі, що успішно пройшли конкурсний відбір та представили на розгляд конкурсної комісії відділу освіти Концепції розвитку відповідних позашкільних закладів. Ігор Борисович побажав новим керівникам та колективам закладів нових творчих здобутків та перемог. «Забрати дітей з вулиці та залучити до гурткової роботи – є першочерговим завданням освітньої галузі», - зазначив міський голова.


12         Начальник відділу освіти Н.Попова, у своєму виступі зазначила про необхідність збільшення відсотку охоплення дітей міста позашкільною освітою на виконання Доручень Президента України, відкриття гуртків і секцій з масовим охопленням дітей, подякувала працівникам позашкілля за активну участь у творчих конкурсах протягом другого півріччя 2012/2013 навчального року. Наталія Олександрівна наголосила на обов’язковості збереження існуючого контингенту гуртківців та запевнила присутніх щодо збереження існуючих приміщень закладів без профілювання та зміни істотного призначення.
Наразі триває юридична реєстрація новостворених закладів.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 835 | Додав: Zagor | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты