П`ятниця, 26.04.2024, 10:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 17 » «S.T.O.P.!» - насиллю над жінками
15:00
«S.T.O.P.!» - насиллю над жінками
12
Якщо у відносин немає майбутнього, то вони триватимуть рівно стільки, на скільки в жінки вистачить терпіння. Честь дівчини – все її багатство, воно дорожче всякої спадщини. Жінка, майбутня мати – єдине божество на світі, яке не знатиме атеїстів. Всі ці цитати про жінок. Жінкою можна захоплюватися.

Чому ж тоді насильство над жінками така поширена проблема у цивілізованому суспільстві? Кожну годину одну з українок вбиває чоловік або партнер.

За наймінімальнішими підрахунками, кожна чотирнадцята жінка в Україні постраждала від згвалтування; при цьому заяви в правоохоронні органи подали лише 2% з них.

Тисячі жінок щорічно стають жертвами сучасних работорговців, сотні дівчат насильно видаються заміж, десятки гинуть в результаті вбивств. Багато страждають від сексуальних домагань з боку працедавця, але більше всього жінки страждають від побутового насильства від чоловіка-деспота. 

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля» до Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насилля над жінками, спеціалістом І категорії ЦСССДМ Білокамінською О., організовано та проведено Інтернет акцію «S.T.O.P.!» - насиллю над жінками».

В акції могли взяти участь всі бажаючі, з числа користувачів популярної серед молоді соціальної мережі «Вконтакті», не залежно від країни проживання, віку, статі, релігійних переконань та расової приналежності.

Акція проводилася з метою звернути увагу на проблему насилля над жінками, надати психологічну підтримку особам, які бояться визнати, що насилля в сім’ї – це не норма, а проблема, показати людську небайдужість до насилля, та надати інформацію де можна отримати допомогу, якщо зіштовхнувся з проблемою насилля.

Для участі в Інтернет акції достатньо було поставити лайк, зробити пере пост, також пропонувалося всім небайдужим поставити на аватор картинку з написом «S.T.O.P.!» - насиллю над жінками», або звернутися до інших користувачів соціальної мережі у відеозаписі з веб-камери. В Інтернет акції «S.T.O.P.!» - насиллю над жінками», взяли участь приблизно 200 чоловік з різних країн, 70% учасників – жінки, 30% - чоловіки.

Найактивнішими учасниками стали такі країни: Україна – 78, 25%, Росія – 16,44 %, США – 1,39%, Білорусь -1, 16%, Германія -0, 45%, інші країни – 2, 32%. Найактивнішими містами учасниками стали: Знам’янка -14,57%, Київ – 13,06%, Дніпропетровськ – 10,70%, Кіровоград – 5,74%, Москва – 4,04%, інші - 51,90%. Кількість переглядів – 1266 з числа осіб з України і Росії, 530 – з числа осіб інших країн, тобто по 22 перегляди за добу, з числа осіб з України і Росії і 470 переглядів за добу з числа осіб інших країн.

Також, до акції виявили бажання долучитися групи суспільних організацій «Femen, rock, freedom», «Мужикорабыня», «За будуще без насилия», «Против насилля над женщинами», «Кризисный центр для женщин», «Stop discrimination!».

У разі загрози здоров’ю не зволікайте, викликайте міліцію за номером 102 або телефонуйте на Націлнальну гарячу лінію Міждународного жіночого правозахисного центрау "Ла Старда Україна" , щоб отримат домопогу за номером 0800500335 (дзвінки в межах України безкоштовні) або 386 (безкоштовно для абонентів МТС та Київстар).

Також, ви можете отримати допомогу звернувшись до Знам'янського міського центру соціальних служб, для сім'ї, дітей та молоді.

Жінки, пам’ятайте, цінувати треба тих чоловіків, з якими відчуваєш себе Жінкою, а не пацієнткою психіатричної клініки! Бережіть своє життя!
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 841 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты