Четвер, 02.05.2024, 14:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Січень » 15 » Сайт створено для мешканців та гостей міста Знам'янка
15:18
Сайт створено для мешканців та гостей міста Знам'янка
12       На сторінках офіційного сайту Знам'янської міської ради ви маєте змогу ознайомитись із цікавими подробицями з життя Знам'янки. 
Особливу увагу наших мешканців звертаємо на те, що ви маєте можливість користуватись інформацією, яку розміщено на міському порталі. Сьогодні ми забезпечуємо актуальність інформації про події та адміністративні послуги.
Новини, що розміщуються на порталі відображають життя громади нашого міста. Мешканці Знам'янки мають змогу ознайомитись з подіями, які відбулись у місті, переглянути анонси подій, дізнатися які рішення будуть розглянуті на засіданнях міської ради та виконавчого комітету.
Переглянувши сайт міста ви отримаєте вичерпну інформацію про історію міста, звіт про виконання міського бюджету, структуру міськвиконкому, ознайомитеся з роботою депутатського корпусу. Також на сайті можна знайти інформацію про всі адміністративні послуги, які надає орган місцевого самоврядування, питання житлово-комунального господарства, соціально-економічного розвитку міста, ознайомитися з культурним життям міста, новинами в освітянській галузі, переглянути фотогалерею та інше. Через офіційний сайт міської ради, всіх кого цікавлять питання соціального захисту населення, можуть потрапити на сайт управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому, де розміщено багато корисної інформації.
На веб-сайті створено розділ "Обговорення владних рішень", де всі бажаючі мають можливість надати свої пропозиції та зауваження до запропонованих проектів рішень.
Звернутися особисто до керівництва міськвиконкому Ви зможете, заповнивши електронну форму, яка розташована на веб-порталі у розділі "Інтернет-звернення".
Якщо Вас цікавить інформація про життя міста та діяльність міської влади, заходьте на міський портал http://zn-rada.at.ua
Ми готові почути від Вас будь-які пропозиції щодо покращення його роботи.
Ми готові почути Вас!

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 668 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты