Субота, 27.04.2024, 04:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 3 » Самоорганізація в дії
10:04
Самоорганізація в дії
12На виконання вимог рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 31.03.2016 року № 90 «Про організацію та проведення звітно-виборчих та виборчих зборів громадян по виборах будинкових та квартальних комітетів м. Знам’янка у 2016 році», за участю секретаря міської ради Н.Клименко, начальника відділу по обслуговуванню ради Н.Брунцвік, головного спеціаліста відділу по обслуговуванню ради Є.Скляровського, депутатів міської ради С.Каратєєва, О.Антоненка, А.І.Мороза, І.Грінченка та представників Знам’янського міського відділу поліції  продовжуються звітно-виборчі збори членів органів самоорганізації населення.12 Останнім часом у місті проведено звітно-виборчі збори декількох квартальних комітетів. Так, десятий квартальний комітет, що є одним з найбільших в місті Знам’янка  та охоплює територію вулиць Ворошилова, 1-188; Єсеніна, 1-61; Чайковського, 29-158; Червоноармійська, 1-74, 77 (16 квартир); Дзержинського, 18, 20, 24, 47, 53, 32 (24 квартири); провулки Суворова, 15, 16;  Чайковського, 7,9 налічує 476 будинків, а кількість мешканців, що проживає біля 1400  чоловік. 

Під час проведення зборів, мешканці, що прийшли до місця проведення зборів по вулиці Ворошилова, 112, мали змогу заслухати звіт голови квартального комітету Кубіцького Богдана Вікторовича, який відзначив, що однією з основних форм взаємодії голови квартального комітету і мешканців наразі є оформлення довідки, характеристики, акту обстеження умов проживання тощо. Так, за період з липня 2014 по травень 2016 року видано 1320 довідок, у тому числі за 2016 рік – 350.12
 
Головою квартального комітету проводилася робота щодо залучення мешканців вулиці Переможців до участі у міському огляді-конкурсі на звання «Краща вулиця», яка у 2015 році зайняла у ньому перше місце. В своїй доповіді відзначив та дякував, в  першу чергу, всім членам квартального комітету, які йому допомагали під час проведення заходів з благоустрою вулиць кварталу, утримання в належному стані прибудинкових територій власних житлових будинків та території кладовища, що розташоване по вулиці Чайковського, а також щодо співпраці з комунальними службами міста, виконавчим комітетом Знам’янської міської ради  та державними установами, що розташовані на території міста (управління соціального захисту населення,  військкоматом, поліцією, управлінням з експлуатації газового господарства, водопровідно-каналізаційним господарством та ін.). Наголосив на тому, що за підтримки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюка та депутата міської ради І.Грінченка, було проведено прибирання території закритого кладовища та грейдерування вулиць Чайковського і В’ячеслава Чорновола.

 Під час проведення зборів на територіях дванадцятого та тринадцятого квартальних комітетів, мешканці за результатами обговорення, також підтримали добру оцінку роботи голів квартальних комітетів Ж.І.Грудницької та С.В.Картаєєва. Беручи до уваги рішення, прийняті під час проведення звітно-виборчих зборів, було обрано новий склад зазначених квартальних комітетів. Так, головою квартального комітету №12 обрано Баранову Катерину Павлівну, квартального комітету №13 – Махиню Наталію Володимирівну Спільно з депутатом міської ради також було проведено загальний огляд територіїї, що входить до меж дії квартального комітету, розроблено план заходів по усуненню недоліків. Головою та членами квартального комітету проводиться робота  щодо вирішення побутових конфліктів та земельних спорів. Обговоривши виступ Богдана Вікторовича, мешканці кварталу, більшістю голосів схвалили рішення щодо доброї оцінки його роботи. Звернулися мешканці кварталу до депутата міської ради Ігоря Грінченка із запитаннями та проблемами. Під час зборів мешканцями квартального комітету були підняті питання щодо ремонту дороги по вулиці Козацькій, утримання закритого кладовища, зміни меж дії квартального комітету та можливості затвердження інших меж та збільшення кількості квартальних комітетів на території існуючого. За результатами зборів, більшістю голосів, головою квартального комітету №10 міста Знам’янка переобрано Кубіцького Богдана Вікторовича. 12

 Секретар міської ради Н.Клименко, подякувала присутнім за співпрацю, побажала новообраним головам та членам квартальних комітетів успіхів та наснаги, плідної праці на благо мешканців.

            Начальник  відділу

            по обслуговуванню ради

                                                                                     Знам’янської міської ради 

                                                                                     Н.Брунцвік

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 816 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 1.7/6

Кировоград: новости и сайты