Понеділок, 13.05.2024, 02:57
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Січень » 29 » Селекторна нарада стосовно підготовки регіонів у зв’язку зі значним погіршенням погодних умов
16:51
Селекторна нарада стосовно підготовки регіонів у зв’язку зі значним погіршенням погодних умов
   
12         Під керівництвом першого віце-прем’єр-міністра Андрія Клюєва 27 січня 2012 року відбулася селекторна нарада стосовно підготовки регіонів у зв’язку зі значним погіршенням погодних умов, в якій взяли участь міський голова І.Крижановський та начальник сектору з питань надзвичайних ситуацій С.Балан. Нарада була викликана необхідністю посилення уваги органів влади та відпрацювання комплексу заходів у зв’язку з різким зниженням температури повітря та погіршенням погодних умов.
Наразі похолодання спостерігається по всій країні і, за повідомленням Гідрометеоцентру, найближчими днями очікується подальше зниження температури – від 26 до 33 градусів морозу. Незважаючи на те, що опадів не передбачається, температура повітря сягатиме такого рівня, що може бути охарактеризована як стихійне лихо.
– Послаблення морозів очікується лише з сьомого лютого, тому я переконаний, що нам необхідно докласти максимум зусиль для того, щоб запобігти, або вчасно усунути наслідки, які може викликати низька температура, – наголосив Андрій Клюєв, звертаючись до керівників регіонів.
– Наразі необхідно вжити комплекс заходів, з тим, щоб належним чином підготуватися до стихійного лиха. В державі не повинно виникнути позаштатних ситуацій, спричинених аномально низькими температурами, – зауважив Андрій Клюєв.
Перший віце-прем’єр-міністр поставив перед міністрами та головами облдержадміністрацій низку завдань. По-перше – перевести на посилений цілодобовий режим роботи усі служби, що забезпечують життєдіяльність населення. По-друге – утворити в областях, містах та районах штаби, які цілодобово відстежуватимуть ситуацію, та в разі виникнення надзвичайних ситуацій, вживатимуть невідкладні заходи щодо негайного врегулювання проблемних питань. Центральний штаб, яким керуватиме Андрій Клюєв, координуватиме зусилля на рівні Кабінету Міністрів України.
Як наголосив Андрій Клюєв, черговий персонал усіх відповідальних служб зобов’язаний цілодобово відстежувати та реагувати на виникнення можливих аварійних ситуацій в умовах аномально низьких температур. Особливу увагу необхідно приділити на рівні сіл, міст, районів та обласних центрів безперебійному забезпеченню населення газом, вугіллям, пальним, харчовими продуктами та медикаментами.
– Я також доручаю запровадити з понеділка у загальноосвітніх закладах канікули, якщо температура повітря понизиться до 20 або нижче градусів морозу. Міністерство освіти вже підготувало відповідний наказ, – зазначив Андрій Клюєв.
Звітуючи першому віце-прем’єр-міністру про ситуацію на Кіровоградщині, голова обласної державної адміністрації Сергій Ларін зазначив, що усі обласні служби працюють у штатному режимі, встановлено цілодобове чергування та здійснюється постійний моніторинг ситуації, у населених пунктах встановлено спеціальні пункти обігріву. – Поки що надзвичайних випадків у зв’язку з погіршенням погодних умов у регіоні не було, ситуацію в області тримаємо на контролі, – підкреслив керівник області.



За матеріалами офіційного сайту Кіровоградської ОДА


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 774 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты