П`ятниця, 03.05.2024, 01:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 15 » Семінар для платників податків
14:48
Семінар для платників податків
   
12
Цей захід проведено фахівцями головного управління Міндоходів у Кіровоградській області під егідою представництва журналу Міністерства доходів і зборів « Вісник».
Дізнатися про нове у законодавстві та отримати кваліфіковані коментарі, щодо практичного застосування норм Податкового кодексу мали можливість присутні на семінарі, що проводився податківцями в залі засідань виконавчого комітету Знам’янської міської ради. У семінарі. приймали участь бухгалтери підприємств організацій, установ міста та приватних підприємців.
    
12
 
На початку семінару до учасників звернувся з привітальним словом міський голова Ігор Крижановський зокрема наголосивши що сьогодні для українського бізнесового простору особливо важливо отримувати роз’яснення, інформацію та допомогу від досвідчених фахівців, що має забезпечити можливість для оперативного та якісного вирішення нагальних питань. Також він висловив подяку присутнім за сумлінну сплату податків, завдяки чому наповнення міского бюджет  є своєчасним та стабільним.

Під час семінару фахівці ГУ Міндоходів докладно ознайомили присутніх з усіма нововведеннями в податковому законодавстві з 2013 року, серед яких: зміни до податку на прибуток щодо порядку звітування та сплати авансових платежів; подання декларації по ПДВ за оновленою формою; про зміни до Положення про реєстр неприбуткових установ та організацій; екологічний податок; сплата податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; нововведення в сфері РРО, тощо.

На завершення семінару спеціалісти податкової служби відповіли на питання платників.

Прес служба Знам’янської ОДПІ
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 831 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты