Понеділок, 20.05.2024, 10:21
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Листопад » 30 » Семінар-практикум із відповідальними особами за проведення правових навчань на підприємствах, установах, організаціях міста Знам’янка
16:39
Семінар-практикум із відповідальними особами за проведення правових навчань на підприємствах, установах, організаціях міста Знам’янка
 
12         30 листопада 2012 року начальник юридичного відділу виконавчого комітету Знам’янської міської ради Данільченко Юрій Володимирович провів семінар-практикум із відповідальними особами за проведення правових навчань на підприємствах, установах, організаціях міста Знам’янка.
В ході проведення семінару Данільченко Ю.В. розповів про нове в законодавстві України. Зокрема, увагу було приділено Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про пріоритетність соціального розвитку села та агропромислового комплексу в народному господарстві», щодо надання індивідуальним сільським забудовникам державних пільгових кредитів.
Також, Юрій Володимирович звернув увагу присутніх на Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення окремих положень про обмеження місць куріння тютюнових виробів», яким забороняється куріння тютюнових виробів, а також електронних сигарет у ліфтах і таксофонах, приміщеннях та на території закладів охорони здоров’я.
Начальник Знам’янського міськрайонного управління юстиції Ніколаєва О.С. доповіла про порядок надання громадянам безоплатної правової допомоги а також про те, що в місті Кіровограді розпочав діяльність Кіровоградський обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Основним завданням Центру є створення рівних можливостей доступу осіб до правосуддя шляхом організації надання у Кіровоградській області безоплатної вторинної правової допомоги, а саме надання таких видів правових послуг:
- захист від обвинувачення;
- здійснення представництва інтересів осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами;
- складання документів процесуального характеру.
Головний спеціаліст відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби МРУЮ Іванюк Н.В. доповіла про правила та порядок реєстрації прав на нерухоме майно, які вступають в дію з 1 січня 2013 року.
Провідний спеціаліст організаційно правового відділу Знам’янського міськрайонного управління юстиції Гладун С.О. доповів про заплановані заходи щодо проведення в місті Тижня права з 10 по 15 грудня 2012 року. Крім того, приділено увагу історичному значенню такого поняття, як «права людини» та ролі Загальної декларації прав людини 1948 року в розвитку даного поняття в світі.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 672 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты