П`ятниця, 03.05.2024, 23:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 14 » Семінар-тренінг для представників громадських організацій міста «Громадськість – важливий фактор у розбудові демократичної держави»
21:29
Семінар-тренінг для представників громадських організацій міста «Громадськість – важливий фактор у розбудові демократичної держави»
   
12
У черговий раз зібралися на семінарі-тренінгу з питання залучення громадськості до розбудови демократичної держави представники громадських організацій м. Знам’янки. 

Привітав присутніх міський голова І.Крижановський, який розповів, що міська влада тісно співпрацює з громадськими організаціями, які діють на території міста, та підкреслив, що Президент України ініціює посилення впливу інститутів громадянського суспільства на формування та ухвалення управлінських рішень, реалізацію політики виконавчою владою, органами місцевого самоврядування. Багато корисних справ для Знам’янки зроблено спільно з ІГС. До речі, у Знам’янці діє 66 громадських організацій.
    
12
Ігор Борисович висловив сподівання, що громадські організації Знам’янщини досягнуть ще більших успіхів на користь кожного жителя нашого міста, адже в них є величезний потенціал і бажання працювати. «Пишіть проекти, втілюйте їх у життя, звертайтеся до міської влади з проблемами та пропозиціями, впливайте на формування та реалізацію державної і регіональної політики», сказав Ігор Борисович. Він наголосив: «Міська влада і надалі реалізовуватиме ключове завдання Глави держави – утвердження засад стабільного соціального партнерства і соціальної справедливості між владою та громадськістю, що є ознакою демократичного суспільства».

Провели семінар-треніг з написання проектів на отримання грантів представники ресурсного центру АНГО, м. Черкаси. На тренінгу учасники отримали детальну інформацію про конкурс мікрогрантів, що проводиться Ресурсним центром АНГО, метою якого є виявлення та фінансова підтримка ефективних проектів місцевих громадських організацій, спрямованих на: широке залучення громадян до розробки та обговорення місцевих програм на предмет впровадження європейських цінностей в Україні; самоорганізацію громадян; захист прав і свобод громадян; посилення позицій місцевого самоврядування в ; впровадження місцевих ініціатив, спрямованих на демократизацію громадського життя та інформування громадськості про порушення закону.
   
12
 
Учасники семінару отримали навички написання проекту, провели пошук інноваційних ідей; з’ясували, як формується проблема та основні правила визначення цілі ; оцінили ризики реалізації  та проаналізували можливості його фінансування.

Користь від проведення тренінгу не тільки в навчанні учасників, але й в їх спілкуванні та налагодженны контактів, які в подальшому, як показує досвід, відкривають нові можливості співпраці, обміну досвідом та інформацією.

Під час тренінгу учасники підвищили свій професійний рівень, покращили навички з написання проектів на отримання грантів, а також самостійно створили проекти, які підляють аналізу експерта, і є повністю дієздатними та готовими до втілення в життя.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 883 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты