Середа, 01.05.2024, 20:36
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 1 » Серпнева конференція педагогічних працівників
10:18
Серпнева конференція педагогічних працівників
          
12
Відбулося традиційне пленарне засідання серпневої конференції педагогічних працівників, суміщеного із засіданням підсумкової колегії відділу освіти з питання: «Про підсумки розвитку загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти міста у 2013/2014 навчальному році й основні завдання на 2014/2015 навчальний рік».

В ході заходу взяли участь члени колегії відділу освіти, завідувачі та методисти дошкільних закладів, директори загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів міста, їх заступники з навчально-виховної й виховної роботи, методисти ЦДЮТ, працівники соціально-психологічної служби, працівники відділу освіти та міського методичного кабінету, керівники методичних формувань шкільного та міського рівнів, делегації від навчальних закладів міста, гості, серед яких – секретар міської ради Н.Адамович.
      
12
 
З доповіддю «Про підсумки розвитку освітньої галузі міста у 2013/2014 навчальному році та основні завдання на новий 2014/2015 навчальний рік» виступила начальник відділу освіти Н.Попова. В обговоренні доповіді й виступах педпрацівників розглядались питання створення позитивного іміджу навчального закладу як необхідної умови функціонування сучасної школи, системного підходу до роботи з розвитку здібностей та обдарувань учнів в умовах профільного навчання, використання нових інформаційно-комунікаційних технологій в роботі з учнями, викладання християнської етики в початковій школі як запоруки формування духовності майбутніх громадян України, практичної реалізації Державного стандарту дошкільної освіти, формування базових компетентностей дітей та підлітків у позашкільній освіті тощо.
          
12
Виступи педагогів супроводжувались відеоматеріалами: кліпами, слайдами, фотоколажами.

Настрій учасникам заходу підняли діти: вихованці ДНЗ № 7 «Козачок», гуртка «Технічний дизайн» Центру дитячої та юнацької творчості, школи № 4.

Підсумками своєї роботи з великим задоволенням ділилася бібілотекар ЗШ №7 Свірбій Світлана Анатоліївна. Приймали участь в конференції й інші вчителі школи, підтримуючи усіх виступаючих. 

Начальник відділу освіти та виступаючі побажали всім освітянам міста міцного здоров’я, доброго настрою, творчого натхнення, успіхів, оптимізму, миру та злагоди у новому 2014/2015 навчальному році!
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 840 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты