Субота, 04.05.2024, 01:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Квітень » 5 » Із сесії міської ради
13:57
Із сесії міської ради
 12      5 квітня поточного року відбулася сорокова сесія Знам’янської міської ради, яку провів секретар міської ради Тесленко Андрій Вікторович.
На сесії міської ради були присутні депутати Кіровоградської обласної ради С.Кліпацький, В.Джулай, керівники підприємств та установ, начальники управлінь та відділів міськвиконкому.
     На розгляд 40 сесії міської ради було винесено 28 питань порядку денного. 
Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 27 грудня 2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік», здійснивши перерозподіл видатків міського бюджету відповідно до розрахунків головних розпорядників.
      На сесії міської ради депутати заслухали інформацію начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Л.Лаптєвої про хід виконання Програми благоустрою міста Знам’янка на 2012-2015 роки. Керуюча справами Н.Тесленко доповіла про хід виконання Міської програми по реалізації в місті «Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року. Начальник управління економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Л.Нестеренко - про хід виконання Міської програми «Центральний регіон – 2015».
     Відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Постанови Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року №352 «Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову службу», міська рада затвердила Міську програму «Призовник» на 2013-2014 роки.
    З метою забезпечення реалізації державної політики щодо забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа соціальним та впорядкованим житлом, міська рада затвердила Міську програму забезпечення соціальним та впорядкованим житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на період до 2015 року.
    На виконання Закону України «Про оцінку земель», Податкового Кодексу України, Закону України «Про оренду землі», міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 22.03.2011р. №167 «Про затвердження коефіцієнтів орендної плати за земельні ділянки на території м.Знам’янка» (до моменту затвердження повторної грошової оцінки земель міста), а також затвердила ряд інших земельних питань: надання згоди на виготовлення проектів землеустрою, врегулювання земельних питань, уточнення площ земельних ділянок та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 761 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты