Вівторок, 23.04.2024, 16:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 23 » Шановні громадяни!
07:29
Шановні громадяни!
12
Знам’янський МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області звертається до Вас з переконливим проханням дбати про власну безпеку під час відзначення  25-річчя Незалежності України. Оскільки небезпека може підстерігати Вас на кожному кроці:
- У натовпі:

Будьте уважними, уникайте натовпів, зокрема агресивно налаштованих груп людей, не провокуйте їх та не відповідайте на провокації з їхнього боку. Також не намагайтеся чинити опір стихійному руху натовпу, тримайтеся далі від скляних вітрин, турнікетів, сцени. У разі падіння потрібно зігнути руки і ноги, захистити голову руками. Та робити спроби  встати. Якщо з вами дитина, посадіть її на плечі та просувайтеся далі. 
- У громадських місцях:

Звертайте увагу на підозрілі предмети, які можуть виявитись вибуховими пристроями, у жодному випадку не чиніть самостійно по відношенню до них ніяких дій – повідомте Службу порятунку  за номером «101» або поліції «102», до приїзду спеціальних служб не наближайтесь до нього та попередьте про небезпечну знахідку людей, які знаходяться поруч.

- Під час відпочинку на природі:
Дотримуйтеся правил пожежної безпеки – не кидайте непогашених недопалків та сірників, не розкладайте багать у лісопаркових зонах, вздовж автошляхів, сільськогосподарських угідь.
Власна безпека залежить від Вас самих!
 
Начальник Знам’янського МРВ 
Управління ДСНС України
у Кіровоградській області
В. Ларіонов  
Категорія: Новини Знам’янського МРВ УДС НС України в Кіровоградській області | Переглядів: 768 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты