Неділя, 12.05.2024, 14:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Грудень » 24 » Шановні мешканці міста! Будьте уважними при придбанні новорічних красунь на ялинкових базарах міста!
11:58
Шановні мешканці міста! Будьте уважними при придбанні новорічних красунь на ялинкових базарах міста!

 
12         Шановні мешканці міста!
Будьте уважними при придбанні новорічних красунь на ялинкових базарах міста!
Аби не затьмарити Новорічні і Різдвяні свята неприємностями, повідомляємо вам деякі правила продажу та купування новорічних ялинок:
В цьому році, як і в минулому, всі новорічні ялинки оснащені спеціальними електронними чіпами, на яких є інформація про походження цього дерева. Торгівля новорічними ялинками без штрих-кодів заборонена, і порушники, згідно з постановою Кабміну № 665, будуть платити штраф, розмір якого залежатиме від діаметра зрубаної ялини.
Громадяни України, які придбали новорічну ялинку без спеціального електронного чипа, будуть оштрафовані  мінімум на 274 грн.
Крім того, підприємцям, які реалізовуватимуть ялинки без чипів і не зможуть довести, що вона законна, крім штрафу загрожує ще й кримінальна відповідальність.
Таким чином, за незаконно зрубану ялинку кожен порушник буде сплачувати мінімум 274 грн і штрафуватися будуть не тільки підприємці, що продають незаконні ялинки, але й будь-який громадянин, у якого правоохоронці виявлять хвойне дерево без чипа.
Так, за ялину, діаметром до 10 см, передбачається штраф 189 грн., від 10 до 14 см — 333 грн, від 14 до 18 см — 754 грн, 18-22 см — 1753 грн. Крім того, за словами чиновника, порушник повинен буде сплатити штраф від 5 до 10 неоподатковуваного мінімуму, тобто 85-170 грн.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 723 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты