Четвер, 02.05.2024, 11:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 22 » Шановні мешканці та гості міста Знам’янка!
14:11
Шановні мешканці та гості міста Знам’янка!
  
12
Сердечно вітаю Вас з нагоди Дня Державного Прапора України та великого національного свята нашої державності – 23-ї річниці Незалежності України.
Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Найбільш шанованим серед таких для українців є Державний прапор України.

24 серпня 1991 року був прийнятий доленосний для нашого народу документ – Акт проголошення незалежності України, який започаткував новий, державний етап нашої історії. З того часу цей день щорічно відзначається як найбільше національне свято.
Сьогодні, наша рідна країна переживає, певно, найважчі часи періоду незалежності. Це випробування вірністю та єдністю. Весь український народ, від маленьких міст, до столиці, має витримати це разом. Горить рідна земля, гинуть наші сини, які власним життям відстоюють честь та єдність рідної країни. Дякуючи Богові, воєнні дії не відбуваються у нашому місті, проте кожен із нас повинен всім серцем співчувати нашим воякам.

Саме Незалежність повернула нас до прагнення бути рівними серед розвинутих держав світу. Нехай живе історична пам`ять нашого народу, почуття національної гідності, самоповаги та поваги до інших народів додають нам натхнення, бажання працювати і жити.

Тож з добром і щирим серцем ми повинні зустріти найбільші національні свята нашого народу, про які мріяли наші діди і прадіди, і заради яких до останку віддавали себе.

Від щирого серця й від усієї душі зичу всім знам’янчанам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я незалежної України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

З повагою
Міський голова             І.Крижановський


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 771 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/4

Кировоград: новости и сайты