П`ятниця, 26.04.2024, 14:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 21 » Шановні працівники енергетичної галузі щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем енергетика!
10:11
Шановні працівники енергетичної галузі щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем енергетика!
12
Символічно, що саме взимку, коли всі особливо потребують затишку в домівках, служителі енергії, вершителі світла і тепла відзначають своє свято.

Напевно, важко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична. Від неї залежить світло та тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв’язку та соціальної сфери. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших.

Хочеться вірити, що славні трудові традиції українських енергетиків передаватимуться наступному поколінню, стануть запорукою надійного функціонування паливно-енергетичного комплексу нашої держави в майбутньому та виведуть українську енергетику на якісно новий рівень.

Люди, які присвятили себе енергетиці – стійкі характером, мужні і віддані обраній професії. Нехай завжди Вам світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові!

Бажаю  всім працівникам енергетичної галузі нових творчих злетів і здобутків, стабільної частоти в електромережах. Нехай мудрість та наснага енергетиків і в подальшому примножує могутність нашої незалежної держави, ім’я якій Україна! Зичу Вам великого людського щастя, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я, добра, успіхів  Вам та Вашим родинам!

З повагою,
Міський голова                                                           С.Філіпенко

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 808 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты