Вівторок, 23.04.2024, 08:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 4 » Шановні працівники залізничних підприємств, ветерани галузі та члени сімей!
11:02
Шановні працівники залізничних підприємств, ветерани галузі та члени сімей!
12
Прийміть щирі й сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня залізничника, яке в Україні відзначається 4 листопада.

Це свято стосується чи не кожного жителя нашого міста, адже доля багатьох знам’янчан тісно пов’язана з працею на сталевих магістралях України.
 
В усі часи працівників залізничного транспорту шанували і високо цінують як надзвичайно згуртовану, відповідальну, дисципліновану армію професіоналів, якій можна довірити виконання найскладніших завдань. Особливо підтвердили ви свої найкращі професійні якості, ініціативу та пошук протягом останніх років, коли доводилося пережити складні процеси реформування галузі, вдосконалювати матеріально-технічну базу та розширювати мережу ділових стосунків і співпраці з вітчизняними та зарубіжними партнерами.

І сьогодні ви робите все заради збереження і подальшої розбудови транспортного конвеєра, стабілізації у справі перевезення пасажирів і господарських вантажів, технічно-економічного піднесення у розбудові галузі. На всіх етапах розвитку Ви  завжди відзначаєтеся  професійною майстерністю, самовідданістю, сумлінною працею, почуттям високого громадянського обов’язку. 

У колективах підприємств залізничного транспорту виросло і зараз працює багато справжніх майстрів своєї справи, які у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій.  

Знам’янські залізничники по праву гордяться рідними підприємствами, вірять у свої можливості та сили, усіх їх вирізняє особливо тепла людська турбота про своїх ветеранів праці, прагнення створити якнайкращі соціально-побутові умови для працюючих, турбота про дітей працівників, організацію їх дозвілля та відпочинку.

Упевнений, що знам’янські залізничники, прийнявши трудову естафету від дідів-прадідів,  і надалі будуть примножувати трудові здобутки, створювати необхідні умови для технічного переоснащення господарства, оновлення рухомого складу, вдосконалення системи організації своєї діяльності.

У день професійного свята бажаємо всім вам прихильної долі, вагомих здобутків, міцного здоров’я, невичерпної енергії, професійної удачі, щастя, добра, удачі, ніжності, любові у стосунках з рідними і, звичайно, вдячності від людей! Нехай на ваших життєвих дорогах завжди горить зелене світло, яке символізує рух вперед до нових перемог!


З повагою, 
міський голова                                    С.Філіпенко
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 670 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты