Субота, 20.04.2024, 02:48
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 29 » Шановні учні, вчителі, батьки!
06:54
Шановні учні, вчителі, батьки!
12
          Шановні учні, вчителі, батьки!

 Щиро вітаю всіх вас із закінченням навчального року!
   Цього дня в усіх школах нашого міста лунає «Останній дзвоник». Для цьогорічних випускників він стане, справді, останнім. Сьогодні ви залишаєте на шкільному подвір’ї своє дитинство. Настав час обирати професію, здобувати освіту, розпочинати доросле життя.
  Ви – майбутнє держави, потужна молода генерація, на яку ми покладаємо великі надії. У кожному з вас закладений потужний потенціал, і ви зобов’язані реалізувати його сповна, спрямувавши свої знання, вміння, досвід на благо Знам’янщини, на благо нашої країни.
  Кожен, хто вважає себе українцем, не може бути байдужим до подій, які відбуваються на сході України. Страшна біда об’єднала нас.
  Я висловлюю щиру вдячність учителям, учням і батькам за допомогу та підтримку наших земляків – захисників, які знаходяться в зоні антитерористичної операції, на яких зараз лежить велика відповідальність за майбутнє нашої держави та кожного з нас. Те, що ми робимо з Вами - це здійснення однієї великої справи усіх людей, яким небайдужа доля України.  
  Ми пишаємося вами.
  Нинішній навчальний рік був багатий на здобутки та досягнення. Наші учні гідно представили місто на всеукраїнських та обласних конкурсах, турнірах, олімпіадах.  
  Попереду – літні канікули. Ми подбали, аби ви змогли добре відпочити і оздоровитися як на території міста, області, так і за її межами.
  У нашому місті працюватимуть літні оздоровчі майданчики. Ви зможете з користю проводити вільний час, мужніти фізично, збагачуватися інтелектуально та духовно.
  Бажаю випускникам успішно скласти ЗНО та не розгубитися при виборі життєвого шляху. Вірте у власні сили, прагніть більшого і досягайте поставленої мети. А всім школярам – здоров’я, веселих і змістовних канікул, справдження всіх мрій.

                  З повагою,
                  Міський голова                                                                І.Крижановський
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 844 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты