Субота, 27.04.2024, 03:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Лютий » 24 » Шановні жителі міста!
15:02
Шановні жителі міста!
Міський голова І.Крижановський звернувся до мешканців міста:

« Шановні знам’янчани! Дорогі мої земляки!

21 лютого, після зустрічі з громадськістю міста, я, як міський голова, який відповідав і відповідаю за мир і спокій у нашому місті, зібрав депутатську фракцію Партії регіонів Знам’янської міської ради та висловив своє ставлення щодо дій Президента України та Уряду і заявив про свій вихід із партії. В.Янукович, людина, що обіцяла об’єднати схід і захід, якій повірили мільйони людей України та тисячі знам’янчан, своїми діями допустив до найстрашнішого – загибелі невинних українців з різних регіонів.

Сьогодні разом з усіма сумуємо за загиблими, засуджуємо дії, спрямовані проти українців, та можу сказати, що нашу віру і нас зраджено. Заявляю про свій вихід із лав партії Януковича. Усі члени фракції виступили та висловили негативне ставлення до дій Президента України і прийняли спільне рішення - про саморозпуск фракції Партії регіонів у міській раді.

Усвідомлюючи відповідальність перед територіальною громадою, заявляю, що працював і буду працювати для забезпечення стабільності, спокою громади, життєдіяльності міста».




Фракція Партії регіонів у Знам’янській міській раді прийняла рішення про саморозпуск. Рішення фракції прийняли на засіданні. Причина – останні політичні події в Україні.
Крім цього, рішення про вихід із партії прийняли міський голова Крижановський І.Б. та деякі депутати міської ради.

Голова Знам’янської міської організації Партії Регіонів А.Тесленко оголосив текст заяви про ставлення міської організації Партії Регіонів до подій, що сталися в Україні, в якій зокрема говориться:

«Усвідомлюючи свою відповідальність перед мешканцями міста, Знам’янська міська організація Партія регіонів засуджує зраду українському народу, рядовим членам партії керівництва Партії регіонів, що призвели до поглиблення кризи в країні та відмежовується від тих дій, які привели до людських жертв, порушення прав і свобод українців.

Члени міської організації Партії регіонів, як і мільйони інших фактично стали заручниками корумпованої «верхушки» партії.

Діяльність міської організації Партії регіонів завжди була направлена на благо територіальної громади.
У нас одна мета – єдина, сильна і незалежна Україна.»

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1049 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.2/8

Кировоград: новости и сайты