Субота, 18.05.2024, 07:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 18 » Щастя кожної родини – запорука щасливої держави !
16:15
Щастя кожної родини – запорука щасливої держави !
 
12         Кожна людина бажає мати повноцінну, фізичноздорову і щасливу родину. І це цілком природно та закономірно. Адже кожна нормальна жінка чи чоловік мають бажання продовжувати себе, свій рід у своїх дітях. Жити в сім’ї, відчувати її тепло, народжувати та виховувати дітей – це не тільки велика насолода, а й величезна відповідальність.
На сьогодні перед деякими сім'ями стоять особливо гострі проблеми матеріально-економічного та житлово-побутового характеру. Невизначеність майбутнього, незайнятість у сфері суспільного виробництва, нестабільність заробітків, непідготовленість до сімейного життя та виживання у таких умовах негативно позначаються не лише на демографічній ситуації в Україні, а й на характері стосунків членів сім’ї та вихованні дітей. 
Багато проблем сімей можна вирішити за допомогою спеціально організованої системи державної сімейної політики. Соціальні служби для сім’ї, дітей та молоді створені для забезпечення поліпшення або відновлення якості життєдіяльності сімей, дітей та молоді, захист їх конституційних прав, свобод і законних інтересів. 
Саме з метою подолання складних життєвих обставин сімей, які знаходяться на обліку та під соціальним супроводом центру соціальних служб для сім’ї постійно проводиться інспектування сімей цієї уразливої категорії.
Спеціалісти та фахівці центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, як і всі наші добровільні помічники та партнери за першою потребою подають руку кожному – щоб затишно було в родинах, щоб злагода була у кожній сім’ї, щоб щасливим було дитинство , щоб будь – яку проблему можна було здолати, а краще попередити.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 748 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты