Понеділок, 06.05.2024, 04:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 13 » Ще раз про “Особистий кабінет виборця”
10:38
Ще раз про “Особистий кабінет виборця”
       
12  Державний реєстр виборців працює не тільки під час виборів, а постійно. Регулярно оновлюються його дані, вдосконалюються технології, створюється нове програмне забезпечення. І, як завжди, він відкритий для виборця. Адреса незмінна: міськвиконком, кімната №6, телефони 2-14-95, 7-42-43.

Ну а сьогодні Державний реєстр виборців пропонує новинку: на офіційному веб-сайті Державного реєстру виборців (www.drv.gov.ua) створений і функціонує в тестовому режимі програмний ресурс "Особистий кабінет виборця”. Його мета - допомогти виборцю перевірити інформацію про своє включення до Державного реєстру виборців.

Якщо у Вас є комп’ютер і доступ до глобальної мережі Інтернет, то запрошуємо Вас взяти участь у випробуванні нашого нового програмного ресурсу. Як знати, може з часом він виявиться крутіше і популярніше деяких соціальних мереж. Принаймні вже зараз на нашому сайті Ви можете все дізнатися про наш реєстр, виборчі округи і дільниці, а під час виборів про виборчі комісії і самих кандидатів.

Отже: включаєте комп’ютер, забиваєте в пошукову систему: "Державний реєстр виборців” або (www.drv.gov.ua) і відкриється наш чудовий сайт з безліччю інформації. У верхній лівій частині екрана знаходите кнопку з назвою "Особистий кабінет виборця”, натискаєте її Вам відкриється вхід у Ваш особистий кабінет. Вводите свій е-мейл і пароль, потім натискаєте кнопку "реєстрація”. Вам пропонується заповнити невеличку анкету: знову е-мейл, своє прізвище, ім'я по батькові українською мовою, вказуєте дату народження. Знайомитеся з правилами використання персональних даних в мережі і ставите позначку про ознайомлення, заповнюєте вказаний набір латинських літер і реєструєтеся.

І ось нарешті Ви в своєму особистому кабінеті! Обираєте кнопку "Перевірити дані у Реєстрі” і натискаєте на неї. Далі Вам пропонується заповнити свою адресу: вибираєте область, район або місто обласного значення (в нашому випадку місто Знам'янка), свій населений пункт і посилаєте запит. Через деякий час на Вашу електронну пошту прийде відповідь. Так, у будь-який момент, Ви зможете перевіряти себе і правильність своїх даних у Державному реєстрі виборців.

Виходячи з досвіду скажу, що в Реєстрі немає тільки лінивих або ну дуже скромних виборців, які жодного разу за останні п'ять років не голосували, не зверталися до дільничних комісій або в наш відділ навіть хоча б по телефону.

Так що, шановні виборці, Державний реєстр виборців працює для Вас завжди! Для того, щоб Ви були присутні в списках виборців та завжди змогли здійснити своє конституційне право - право вибору.

О.Денисов, начальник відділу ведення Державного 
реєстру виборців Знам’янської міської ради

 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 821 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты