П`ятниця, 03.05.2024, 07:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 2 » Ще раз про тимчасову зміну місця голосування
15:02
Ще раз про тимчасову зміну місця голосування
 
12
Кожен виборець, який в день позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року буде знаходитись поза межами населеного пункту, в якому зареєстроване його місце проживання, і не зможе проголосувати на тій виборчій дільниці, до якої відноситься його виборча адреса, може тимчасово змінити своє місце голосування без зміни  виборчої адреси.

Для цього необхідно звернутись з відповідною заявою до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем реєстрації або за місцем, де буде перебувати виборець у день виборів. При собі потрібно мати паспорт або тимчасове посвідчення громадянина України (якщо особа нещодавно набула громадянства України) та документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування. Такими документами можуть бути:
  1. документи про право власності на житло; 
  2. договір оренди житла; 
  3. довідка, видана уповноваженою посадовою особою, що підтверджує факт проживання  виборця (довідка голови квартального чи будинкового комітету, завірена секретарем міськвиконкому); 
  4. посвідчення про відрядження;
  5. путівка до санаторію; 
  6. проїзні документи;
  7. довідка з місця роботи, навчання тощо. 
Без таких документів виборцю буде відмовлено у задоволенні заяви.  

Для громадян України - військовослужбовців документом, який пред’являється органу ведення Реєстру, також може бути посвідчення військовослужбовця або військовий квиток. 

Для виборців, виборча адреса яких знаходиться на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, досить пред’явити тільки паспорт. 

Члени окружної та звичайних виборчих комісій, які в день виборів будуть працювати на дільницях, до якої їх виборча адреса не відноситься, теж подають  заяву про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси. До заяви додають копію  посвідчення чинного члена ОВК чи ДВК (пред’являється оригінал) або копію рішення про утворення ОВК чи ДВК.

Заяви приймаються відділом ведення Державного реєстру виборців до 20 жовтня 2014 року. Така заява розглядається відділом ведення Державного реєстру виборців невідкладно, виборцю видається посвідчення про тимчасову зміну місця голосування встановленої форми.

Орган ведення Реєстру може тимчасово змінити місце голосування виборцю на іншу виборчу дільницю, в тому числі поза межами одномандатного виборчого округу, до якого такий виборець відноситься на підставі відомостей Реєстру про його виборчу адресу, але у день голосування такий виборець отримає лише бюлетень для голосування у загальнодержавному окрузі (список політичних партій).

Більш детально ознайомитись з процедурою тимчасової зміни місця голосування, а також  перевірити свої персональні дані в Реєстрі можна на офіційному веб-сайті Державного реєстру виборців www.drv.gov.ua. 

Чекаємо Вас у відділі ведення Державного реєстру виборців за адресою: м.Знам’янка, вул.Жовтнева, 19 (приміщення міськвиконкому), кабінет №6. Контактні телефони: 2-14-95, 7-42-43. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 968 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты