Середа, 08.05.2024, 18:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Серпень » 28 » Ще раз про вибори
10:10
Ще раз про вибори
 
12         Шановні мешканці міста Знам’янки, смт Знам’янки Другої
та с.Водяного! 

30 липня 2012 року Центральна виборча комісія оголосила про початок виборчого процесу чергових виборів народних депутатів України, які відбудуться 28 жовтня 2012 року.
Ще раз нагадуємо, що номер нашого округу - 102. До його меж входить місто Знам’янка (центр округу), місто Світловодськ, Знам’янський, Новгородківський, Олександрівський, Онуфріївський, Світловодський райони. 
Тепер докладніше про виборчий процес. З 8 жовтня на кожній виборчій дільниці будуть знаходитись попередні списки виборців. До 12 жовтня включно кожен виборець отримає іменне запрошення, в якому Вас повідомлять про включення до попереднього списку виборців на виборчій дільниці, адресу дільничної виборчої комісії, її номер телефону і розпорядок роботи, а також про час і місце голосування. Виборцям, які постійно нездатні самостійно пересуватись, буде повідомлено про можливість проголосувати за місцем перебування.
Тим виборцям, які нездатні самостійно пересуватися, але в списках у них немає відмітки «НСП», рішенням дільничної виборчої комісії на підставі їх заяви та довідки медичної установи про стан здоров’я надається можливість проголосувати за місцем перебування. Така заява разом із довідкою повинна бути надіслана поштою або передана іншими особами дільничній виборчій комісії до 20 години 26 жовтня. У разі бажання виборця з відміткою «НСП» голосувати у приміщенні виборчої дільниці, він письмово або особисто повідомляє виборчу комісію до 12 години 27 жовтня.
Якщо Ви не отримали запрошення або в ньому містяться помилки у Ваших персональних даних, то необхідно звернутись до дільничної виборчої комісії або у відділ ведення Державного реєстру виборців Знам’янської міської ради та написати заяву про уточнення попереднього списку виборців. З собою мати паспорт. Заяви про уточнення попереднього списку виборців приймаються до 22 жовтня.
З початком виборчого процесу з’явилася можливість тимчасово змінити місце голосування виборцям, які у день виборів будуть у відрядженні, на лікуванні, тощо. Для цього вже зараз можна звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців у місці свого тимчасового перебування (в даному випадку до відділу ведення Державного реєстру виборців Знам’янської міської ради) з відповідною заявою, пред’явивши паспорт громадянина України. Члени дільничних виборчих можуть подати заяву про тимчасову зміну місця голосування для включення їх до списку виборців на тій дільниці, де вони будуть працювати в день голосування після утворення дільничних виборчих комісій з 26 вересня. Цим виборцям буде змінено на час виборів місце їх голосування, а саме виборчу дільницю. У списках нової дільниці з’являться їхні прізвища із зазначенням номера посвідчення виданого відділом ведення Державного реєстру виборців. Якщо виборець, який тимчасово змінив своє місце голосування вирішить голосувати вдома, йому необхідно здати видане йому посвідчення в той відділ, який його видав. Але все це можливо тільки до 22 жовтня, оскільки в цей день у реєстрі виборців починається формування уточнених списків за якими і буде проводитися голосування. Якраз в уточнений список виборців, який на виборчих дільницях буде знаходитися з 25 жовтня, включаються громадяни, що змінили місце голосування за власними заявами.
А чи є гарантія, що на старому місці вони не проголосують? Гарантія така є. Функціонуюча у Державному реєстрі виборців підсистема виявлення кратних включень (двійників) унеможливлює включення одного і того ж виборця до списків на різних дільницях.
Звертаю Вашу увагу, що на попередніх виборах мали місце випадки, коли до осель виборців приходили особи зі списками виборців, називаючись нашими співробітниками. Це не так. Будьте уважні, оскільки персональні дані, які Ви їм надаєте, не потраплять до списків виборців, які насправді будуть використовуватись на виборах, а отже й проголосувати Ви, на жаль, не зможете. Ще раз наголошую - перевірити або змінити свої персональні дані можна лише у відділі ведення Державного реєстру виборців, а з 8 жовтня - і на виборчих дільницях за Вашою виборчою адресою.
Адреса відділу ведення Державного реєстру виборців Знам’янської міської ради: м.Знам’янка, вул.Жовтнева, 19, каб.6. Телефони відділу: 2-14-95, 7-72-43.



Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців
О.Денисов

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 693 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты