Неділя, 19.05.2024, 16:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Листопад » 30 » Щедрим виявився місяць листопад на іменинників у ДНЗ № 8 (середня група "Веселята")
10:43
Щедрим виявився місяць листопад на іменинників у ДНЗ № 8 (середня група "Веселята")
 
12         Хто із нас, дорослих, а особливо дітей, не любить свій день народження? Привітання, подарунки, солодощі, улюблені ігри, гості, іще багато-багато чого приємного. Зробити приємним і пам'ятним день народження дітей, вирішили і ми, колектив середньої групи «Веселята» ДНЗ №8 «Світлячок».
Щедрим виявився місяць листопад на іменинників в нашій групі: Лєра Могильна, Даша Шишаєва, Діма і Нікіта Ємченко, Ясик Наводничий, Ілюша Пирогов - ось вони, герої Свята іменинників.
Зал відповідно прикрашений кульками, осінніми листочками, на стіні великий макет торта, зі словами «Вітаємо з Днем народження» і цифрою 5, в залі гості - діти, батьки, співробітники. Ведуча Кучаєва В.В. вітає від імені всіх присутніх іменинників зі святом, побажання та вітання висловлюють друзі іменинників, батьки та завідуюча Клименко С.Г. Не обійшлося без традиційного «Караваю» та піднімання на стільчиках іменинників. І, як годиться, пісні в дарунок іменинникам і від іменинників.
 
12          Приємним сюрпризом стала поява на святі дитячого улюбленця Карлсона (вихователь Бєлугіна Ю.В.), який разом з дітьми грав в ігри-атракціони, співав, танцював і, звичайно, підкріплявся варенням. А тоді всі разом «пекли» пиріг із повітряних кульок.
І як же засяяли дитячі оченята, коли в кінці свята завідуюча Клименко С.Г. та кухар Бар'ячна Л.В. внесли великий пиріг із свічками. Радості не було меж. На думку приходять слова В.О.Сухомлинського, нашого видатного земляка, вченого, педагога, 95-ти річчя від дня народження якого ми будемо відзначати в 2013 році, про те, що для дітей характерне світле, сонячне, оптимістичне світосприйняття, а дитячих оптимізм - це відчуття радості. Невипадково майже в усіх своїх працях педагог поєднує слово «радість» із словом «діти»: «...радість сприймання, радість праці, радість творчості, радість творіння добра людям...»
Відтак, і кожний день дитини в дитячому садочку повинен бути і світлим і радісним.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 785 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты