Четвер, 28.03.2024, 22:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Січень » 14 » Щедрували й у міській раді
12:25
Щедрували й у міській раді
12
З піснями і побажаннями добра та злагоди завітав сьогодні до Знам'янської міської ради народний самодіяльний ансамбль української пісні і танцю "Барвінок" міського Палацу культури. 

Дзвінкими голосами та рясно посіваючи на врожай в Новому році, щедрівники створили дійсно святковий настрій, посівали та бажали щастя у новому 2016 році.
 
12
Також цього дня не менш цікавими були і щедрувальні групи вихованців дошкільних навчальних закладів № 6 «Сонечко» та № 7 «Козачок». 

Разом із вихователями, музичними керівниками малеча настільки уміло щедрувала, співала новорічні пісні перед колективом виконавчого комітету міської ради. У своїх виступах-привітаннях бажали і здоров’я, і достатку та всіляких гараздів… 

12
Не оминули увагою міську раду і вихованці центру дитячої та юнацьої творчості. Керівники гуртка «Екстраверт» Центру дитячої та юнацької творчості М.Стукаленко, К.Степанова, акомпаніатор Г.Білоус; керівник вокально-хорового гуртка Л.Реп’яшник разом з гуртківцями розробили сценарій, підібрали традиційні вбрання, атрибути, щедрівки та пісенний матеріал. Діти щедрували,посівали, вітали з Новим роком ! 
 
Міський голова Сергій Іванович Філіпенко, як годиться, за щирі вітання вручили маленьким щедрувальникам солодощі та подарунки.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1065 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты