Четвер, 18.04.2024, 20:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 3 » Щодо удосконалення порядку надання житлових субсидій
07:46
Щодо удосконалення порядку надання житлових субсидій
12
На виконання листа Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25 березня 2015 року №7/10-3160 до постанови Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2015 року №106 «По удосконалення порядку надання житлових субсидій» щодо забезпечення оперативного виготовлення підприємствами, що надають послуги з газопостачання, електропостачання та центрального опалення, водопостачання і водовідведення бланків заяви та декларації про доходи, листівок-повідомлень та інструкції про порядок заповнення бланків, підготовленої Міністерством соціальної політики України, та їх доставку споживачам,  міський голова Крижановський  Ігор Борисович провів робочу нараду за участю керівників підприємств надавачів послуг з електрозабезпечення Ковбасюком О.М., газопостачання Самаріним Ф.В., водопостачання та водовідведення Рябовим О.М, начальника управління соціального захисту населення Волошиної А.М.
За підсумками наради вирішили:

1.Розділити обов’язки щодо виконання завдань голови Кіровоградської ОДА на території міста Знам’янки наступним чином:

1.1  Вручення заяв, декларацій та інструкцій щодо оформлення субсидій мешканцям південної частини міста Знам’янки покласти на начальника Знам’янського УЕГГ Самаріна Ф.В.

1.2    Покласти відповідальність щодо своєчасного вручення заяв, декларацій  та інструкцій щодо оформлення субсидій на території міста Знам’янки обмеженої від вул.. Дзержинського до ПМК-144,  від вул. Свердлова – Дзержинського до території  Дмитрівської  сільської ради на начальника Знам’янського РЕМ Ковбасюка О.М.

1.3     Покласти відповідальність щодо своєчасного вручення заяв, декларацій  та інструкцій щодо оформлення субсидій на території міста Знам’янки обмеженої від вул.. Дзержинського до будинків Сіного пункта (за заправкою WOG) та від вул.. Свердлова до території Дмитрівської с/р на начальника Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград»  Рябова О.М.

2.   Начальнику Знам’янського РЕМ Ковбасюку О.М. підготувати та видати   завдання з адресами та П.І.Б.  жителів міста Знам’янки для вручення вищезазначеної інформації до 1200 години 06.04.2015.
3.  Начальнику Знам’янського РЕМ Ковбасюку О.М. забезпечити пакетом необхідних документів  (заява, декларація, інструкція) працівників Знам’янського УЕГГ та Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград»  Рябова О.М.  до 1200 години 07.04.2015.

4.  Начальнику управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Лаптєвій Л.О. забезпечити надання інформації керівникам будинкових комітетів,  вуличних комітетів, керівникам ОСББ та в засоби масової інформації, щодо необхідності знаходження жителів міста в своїх оселях з 07 по 09 квітня 2015 року, для отримання пакету документів по оформленню субсидії.

5. Керівникам Знам’янського ЗУЕГГ Самаріну Ф.В. та Знам’янського ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград»   Рябову О.М. передати до Знам’янського РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго» всі завдання щодо вручення інформації для отримання субсидії до 1200 години 10.04.2015 року. 




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 933 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты