П`ятниця, 19.04.2024, 04:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 22 » Щодо встановлення урн для сміття.
15:47
Щодо встановлення урн для сміття.
        У відповідності з Правилами благоустрою м. Знам’янка, смт. Знам’янка Друга та с. Водяне, затвердженими рішенням міської раді від 21.12.2012 року № 791 та Загальними положеннями санітарного очищення м. Знам’янка, смт. Знам’янка Друга та с. Водяне, затвердженими рішенням виконавчого комітету від 09.03.2017 року № 69 Управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства проводить заходи по очищенню території міста від побутового сміття та доводить до відома керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності та приватних підприємців міста вимоги щодо обладнання протягом місяця, починаючи з 23 серпня 2017 року, територій, закладів торгівлі та іншого призначення  урнами для збору сміття.
        Правила благоустрою та Загальні положення санітарного очищення передбачають наступні вимоги:
3.2.14. Розміщувати на територіях, наданих їм в установленому законом порядку, урни для сміття згідно з встановленими нормативами. 
7.3.1. Санітарне прибирання, збирання сміття і відходів як вторинної сировини здійснюється шляхом прибирання територій, встановлення на території, яка обслуговується, сміттєзбірників (урн, контейнерів відповідної ємності) для накопичення сміття і твердих побутових відходів та своєчасного вивезення їх вмісту. 
13.2.3. Біля стаціонарних малих архітектурних форм та тимчасових споруд повинні бути встановлені не менше двох урн для збирання твердих побутових відходів, а також забезпечуватися прибирання прилеглої території не менше 10м. Власник малої архітектурної форми та тимчасових споруд проводить заходи з озеленення закріпленої для обслуговування території. 
Біля кожного кіоску (продовольчого, сувенірного, газетного, книжкового тощо), спортивного та дитячого майданчика, що розміщений на території зеленої зони, встановлюється в обов’язковому порядку  урна або інший сміттєзбірник місткістю не менше 10 л.
2.4.2. Промислові підприємства.
Санітарний стан території підприємства, система і регулярність вивезення твердих побутових відходів мають відповідати загальним вимогам до прибирання та утримання територій населених пунктів.
 Для збирання сміття на території підприємства мають бути встановлені урни та контейнери. Їх кількість, а також відстань між ними визначається залежно від розміру території підприємства, напрямів його діяльності та кількості працюючих.
Силами управління МА та ЖКГ, протягом вказаного періоду, проводитимуться перевірки стану виконання вимог щодо встановлення сміттєвих урн. У випадку відсутності урн до винних будуть застосовуватись заходи адміністративного впливу у відповідності зі ст. 152 Кодексу України Про адміністративну відповідальність. Крім того невиконання заходів по санітарному очищенню території міста від сміття буде враховуватись при укладанні договорів оренди, про соціальне партнерство чи продовженні їх дії.
Виконавчий комітет запрошує до співпраці у підтриманні належного санітарного стану на території міста кожного мешканця, громадські організації та політичні партії, керівників підприємств усіх форм власності та приватних підприємців.

За довідками та інформацією звертайтесь до управління МА та ЖКГ
за телефонами : 2-22-99, 2-22-25

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 723 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты