П`ятниця, 19.04.2024, 20:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 2 » Широку дорогу - малому та середньому бізнесу!
16:54
Широку дорогу - малому та середньому бізнесу!
 
12         З метою реалізації у місті завдань Президента України щодо створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу 2 липня 2013 року в залі засідань міськвиконкому міський голова І.Крижановський провів семінар - нараду на тему: "Актуальні питання з оподаткування» . Семінар відбувся за участю представників контролюючих органів міста: ОДПІ, Центру надання адміністративних послуг, ВАТ „Кіровоградобленерго”, Санепідемстанції, представників малого та середнього бізнесу міста.
«В час радикальних змін в податковій службі, головним є - навчити, направити, роз`яснити»,- так визначила завдання представник ОДПІ Кудлай Ольга Володимирівна .
Тож і метою семінару-наради було розширення кола сумлінних платників, досягнення порозуміння з представниками бізнесу в сфері оподаткування, ознайомлення зі змінами та нововведеннями, серед яких – створення податкового сервісу.
12         Ольга Володимирівна повідомила: «Сьогодні для платників податків запроваджено такі додаткові сервіси, як:
- «Черговий по країні», де кожна обласна податкова служба по черзі надає роз’яснення для всіх платників податків України, якщо не влаштовує роз’яснення Знам’янської ОДПІ можна скористатися роз’ясненням любої податкової служби;
- «Пульс податкової» - можна запитати роз’яснення ,скаржитися на податківців. Цей сервіс працює цілодобово;
- «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» ;
- «Єдина база податкових знань» містить у собі всі необхідні роз’яснення по всіх податках і зборах ;
- «Реєстр платників ПДВ». На сайті ДПС України вказані всі телефони і необхідна інформація.
Головний спеціаліст СЕС Крошко Ю.Г. надала роз’яснення щодо проведення планових перевірок та укладання договорів на відомчий лабораторний контроль.
Начальник ЗРЕМ ВАТ „Кіровоградобленерго” Ковбасюк О.М. розповів про набрання чинності з 01.01.2013р. Закону України „Про внесення змін до деяких Законів України щодо плати за приєднання до мереж суб’єктів природних монополій” №5021-VІ від 22.06.2012р.
Начальник центру надання адміністративних послуг Молін О.С. ознайомив присутніх із Законом України „Про адміністративні послуги” та порядком отримання адміністративних послуг у центрі. Повідомив, що всі бажаючі можуть отримати такі послуги безпосередньо у відділеннях поштового зв’язку.
Підсумком зустрічі стало з`ясування окремих питань оподаткування, досягнення взаєморозуміння та подальша співпраця з платниками податків.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 932 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты