Четвер, 25.04.2024, 09:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 25 » Школярі на екскурсії в МСТК ТСО України
10:17
Школярі на екскурсії в МСТК ТСО України
12
  За останній рік війна в Україні вже стала частиною сучасного життя. Де б ми не були, що б не робили, - думками постійно повертаємося до ситуації на сході країни. Слово АТО є на устах кожного, навіть дітей. І то є найважче - пояснити дітям, не налякати, а дати зрозуміти, усвідомити, навчити як вберегти своє здоров’я та життя у такий непростий час. 
  Знам’янський міський спортивно – технічний клуб Товариства сприяння обороні України є своєрідною «ниточкою» між військовими організаціями та громадянами. Кожен бажаючий під керівництвом досвідчених інструкторів може тут навчитися чи відпрацювати набуті навички зі стрільби, спорядження магазину автомата патронами, розбиранні та збиранні автомата, спортивному метанні ножів, водінні автомобіля, є й спортивний майданчик, обладнаний тренажерами. Одним із головних завдань ТСОУ є патріотичне виховання населення держави, зокрема, підростаючого покоління. 
До Знам’янського МСТК ТСО України завітали наймолодші школярі ЗШ №4 – учні перших класів. Директор закладу учасник бойових дій в Афганістані В. Колебіденко 
12влаштував для малюків екскурсію територією ЗМСТК, розповів про історію створення та напрямки діяльності організації. Діти, затамувавши подих, роздивлялися експонати в музеї Афганської війни, що облаштований у ЗМТСК. Провівши учнів кабінетами, Володимир Олександрович показав тренажери та обладнання, яким користуються під час навчання водіїв, в ігровій формі малята пригадали
12Правила дорожнього руху. А як же горіли їх оченята, коли побачили нагороди – медалі, дипломи та кубки – що вибороли учасники команди Знам’янського МСТК ТСОУ у різних змаганнях!
  Начальник відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Знам’янсько – Олександрівського ОМВК, учасник АТО майор О. Сергеєв розповів дітям про вибухонебезпечні предмети та вчив, як діяти у разі їх виявлення.
  Та найцікавіше для дітлахів було у тирі ЗМСТК. Під керівництвом інструктора Б. Колебіденка вони спробували розібрати і зібрати автомат АК-47, кожен спробував стріляти з пневматичної гвинтівки.



І. Іваненко, заступник директора
Знам’янського МСТК ТСО України
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1027 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты