Середа, 08.05.2024, 05:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Червень » 7 » Шлях легендарного факела проляже через Знам'янку !
15:52
Шлях легендарного факела проляже через Знам'янку !
 
12         Вперше центральними вулицями міста Знам’янка та селища Знам’янка Друга буде проходити міжнародна факельна естафета «Всесвітній біг заради гармонії». Головна мета заходу надихнути кожну людину відчути себе членом єдиної гармонійної родини незалежно від особистих уподобань, вірувань та переконань.
Факельна естафета проводиться в Україні з 1991 року. За цей час її учасники подолали понад 46 500 км у всіх областях нашої країни. Палаючий факел тримали близько 300 000 наших співвітчизників, з-поміж них видатні українці, міські голови, керівники районів та областей. До складу команд Всесвітнього бігу заради гармонії у різних країнах входять любителі бігу, які у повсякденному житті займаються різними справами, однак знаходять можливість частину свого часу й енергії віддавати естафеті, оскільки відчувають і глибоко вірять, що ці зусилля насправді зміцнюють дружбу між людьми, сприяють становленню гармонічних відносин між державами і народами. Учасником естафети може стати кожен – вік і фізична підготовка не мають значення!  
12          Спортсмени та не спортсмени, молоді та літні люди будь-хто може пронести факел кілька кілометрів або кілька кроків маршрутом естафети чи просто потримати його з думкою про мир, гармонію і взаєморозуміння у світі.
Тож запрошуємо всіх мешканців міста привітати учасників пробігу під час пересування естафети, а за бажанням - і приєднатися до них. Адже «Всесвітній біг заради гармонії» сприяє популяризації здорового і активного способу життя, зміцнює взаємоповагу між людьми.
Знам’янка прийматиме факельну естафету 15 липня, але вже зараз сектор у справах сім’ї та молоді (каб № 2 міськвиконкому, т. 2-20-17) розпочав реєстрацію всіх бажаючих особисто стати учасником міжнародної факельної естафети «Всесвітній біг заради гармонії». 

Світлана Бабаєва
завідуюча сектору

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 931 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты