Середа, 24.04.2024, 09:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 2 » Шлях, пов’язаний з її величністю музикою
09:56
Шлях, пов’язаний з її величністю музикою
12
Минулої п’ятниці в актовій залі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка зібралися викладачі, студенти та випускники мистецького (в минулому музично-педагогічного факультету), щоб відзначити 50 років від дня утворення факультету. 

Факультет пишається своїми випускниками, серед них багато талановитих та відомих людей, які обрали свій шлях, пов’язаний з її величністю музикою. На урочистостях був присутній і директор Знам’янської ДМШ ім. М. В. Лисенка Івасенко С. В., колишній випускник факультету, член президії ради директорів шкіл естетичного виховання Кіровоградської області, знана людина в нашій області, відмінник освіти України. 

Разом з ним у заходах приймав участь лауреат Всеукраїнський конкурсів, вокальний ансамбль педагогічних працівників у складі: Малініної Д. О., Тихонюк О. В., Коваленко Є. В., Потапчук Л. Я. (також колишні випускники факультету).
12

Сергій Володимирович привітав усіх присутніх зі святом та вручив пам’ятну дошку «Подяку» від колективу школи. В своїй промові зазначив, що 12 викладачів закладу – випускники факультету, 4 студенти навчаються і тепер. 

В якості музичного подарунку прозвучали твори: «Політ кондора» (муз. Джеймса Ласта) у виконанні Івасенка С. В. та «Зозуленька» (муз. І. Шамо, сл. Д. Луценка) у виконанні вокального ансамблю викладачів, які зірвали овації залу.
Категорія: Новини культури | Переглядів: 675 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты