Середа, 03.07.2024, 20:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 35
Гостей: 35
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 21 » Шляхами слави партизанської
09:38
Шляхами слави партизанської
 
12         Людській пам’яті притаманна здатність забувати, але те, що творили фашисти в нашій країні, забути неможливо.
Навіть через багато років згадувати про ті події надзвичайно боляче і гірко. Велика Вітчизняна війна і період німецько-фашистської окупації стали для наших співвітчизників суворим випробуванням.
Підпільно-партизанський рух - це окрема героїчна сторінка Великої Вітчизняної війни. Народні месники за покликом власної душі піднімались на боротьбу з ворогом, коли найменша помилка несла за собою смерть.
20 вересня бібліотекар центральної універсальної міської бібліотеки Мирошниченко Наталія провела годину пам’яті «Шляхами слави партизанської» в ПТУ №12 з учнями 20,21,та 23 груп.
Бібліотекар познайомила учнів з героїчною і разом з тим трагічною історією загону ім..Щорса, командиром якого був Іван Іванович Нечаєв.
Підлітки з цікавістю слухали про те, що з 1942 року Знам’янський район став центром партизанської боротьби на Кіровоградщині та про найбільш організовані й чисельні підпільно-диверсійні групи у ближніх селах району: Дмитрівці, Шамівці, Богданівці, Казарні.
 
12          До уваги учнів був представлений огляд статтей з газети «Знам’янські вісті» про юних партизанів – знам’янчан, які зараз мають поважний вік, але спілкуються з підростаючим поколінням, діляться спогадами про свою героїчну юність. Завдяки новітнім інформаційним технологіям бібліотекар до розповіді додала перегляд фільму «Корюківська трагедія 1943 рік», прослухали пісню «Йшли селом партизани», а також хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто подарував майбутнє нам і нашим нащадкам.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1045 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты