П`ятниця, 26.04.2024, 08:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 30 » Штормове повідомлення
11:50
Штормове повідомлення
12
За прогнозом Українського гідрометеорологічного центру протягом найближчих днів на території області і міста очікується погіршення погодних умов, пов’язане з пониженням температури повітря до 20 градусів морозу, снігопадами, ожеледицею та поривами вітру до 15-20 м/с.

З метою попередження травмування людей, забезпечення функціонування систем життєзабезпечення будівель і роботи комунальних служб міста необхідно дотримуватися наступних правил поведінки:

Не виходьте із дому без крайньої потребиУтримайтесь від поїздок на приватному автотранспорті – це ускладнить дорожню ситуацію і створить загрозу повного перекриття  руху автотранспорту, виникнення дорожньо-транспортних пригод.Не залишайте автотранспорт та інші механізми на проїжджій частині вулиць (доріг) – це перешкоджає роботам з очищення їх від снігу. 

Будьте уважними при проходженні біля будівель і споруд – можливе травмування сходом маси снігу і криги з покрівліВиконуйте рекомендації лікарів при перебуванні на відкритому повітрі в період низьких температур.

Потурбуйтесь про рідних, близьких, знайомих, сусідів, які не можуть чи мають обмежені можливості в самостійному забезпеченні температурного режиму в приміщеннях.

Проконтролюйте стан  утеплення систем життєзабезпечення житлових будинків (водопостачання, водовідведення) та приміщень, по яким вони проведені. 

У випадку відсутності скла у вікнах чи дверей (несправності дверей) підвальних приміщень та під’їздів негайно здійснити запобіжні заходи або звернутися до КП «Знам’янська ЖЕК №1» про необхідність їх виконання.  

При сильному вітрі не виходьте із дому без крайньої потреби, переждіть негоду під захистом будинку – це попередить загрозу травмування предметами, які будуть рухатися силою поривів вітру.

Обминайте високі дерева, великі за площею вітрового навантаження чи ненадійно закріпленні  споруди і конструкції (рекламні щити, елементи конструкцій будівель і споруд тощо)
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 868 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты