Понеділок, 06.05.2024, 05:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Лютий » 15 » «Сибірське здоров’я» - вже поруч
14:33
«Сибірське здоров’я» - вже поруч
 
12         Такого у Знам’янці ще не було. Давно наше місто не бачило такої кількості людей, котрі щиро раділи відкриттю нового об’єкта. Можливо тому, бо, як наголосив міський голова Ігор Борисович Крижановський, свої двері відчинив не заклад розваг, магазин горілчаних виробів, а Консультаційно-оздоровчий центр корпорації «Сибірське здоров’я», продукцію якого знають у всьому світі.
- Розпочиналося все з ентузіазму, - розповідає консультант Любомира Кафанова, - як тільки спробували цю продукцію. І зрозуміли, що маємо обов’язково донести її до наших знам’янчан, зробити їх здоровими, вберегти від захворювань, поділитися знаннями, які маємо. І хоча сьогодні наш центр займає невелике приміщення, тут кожного зустрінуть лікарі-консультанти, до речі, абсолютно безкоштовно, такий набір продукції, який обов’язково зарадить всім – від кількаденного малюка до людини поважного віку. Чому така впевненість? Та тому, що «Сибірське здоров’я» - це натуральна продукція для здоров’я і краси на основі сибірських і алтайських трав, прополісу, гірськоалтайського меду.  
12          Асортимент корпорації надширокий: дієтичні добавки, вітамінно-мінеральні комплекси, фіточаї, дитяча косметика, косметична продукція з догляду за шкірою обличчя, волоссям, шкірою рук і ніг, гелі для душу, лікувальні бальзами, дезодоранти, жіночі і чоловічі парфуми, декоративна косметика. Заснована корпорація ще у 1996 році, науково-інноваційний центр розташований у Новосибірську, а продукція популярна в багатьох країнах світу.
- До цього представництва відкривалися лише в обласних центрах, - наголошує гостя зі Львова, спонсор Людмила Кам’янецька. – Тому - це подія для нас і знам’янчан. Я впевнена, що нашу продукцію полюблять, бо виготовляють її з любов’ю і тільки з натуральних, екологічно чистих продуктів. Знаменно, що відкривається центр у День закоханих, коли головним словом є любов. Нехай вона панує у наших серцях, тепло яких ми віддаватимемо знам’янчанам, чудесним людям чудесної землі.
 
12          Схвально сприйняли гості і пропозицію міського голови Ігоря Крижановського - побудувати у Знам’янці завод, де б вироблялася продукція «Сибірського здоров’я». І з побажаннями всім сибірського здоров’я перерізали символічну стрічку до центру-аптеки за адресою: м.Знам’янка, вул. Кримська, 45, навпроти міського Палацу культури.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1038 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты