Субота, 18.05.2024, 11:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 19 » Сходи громадян
18:42
Сходи громадян
 
12          У загальноосвітній школі №1 пройшли сходи громадян для жителів південної частини міста. Міський голова І.Крижановський, депутати міської ради Н.Колєнченко та Н.Корж звітували перед громадою про роботу за рік своєї діяльності. Заступник міського голови А.Заруцький надав інформацію про діяльність у сфері житлово-комунального господарства. Зокрема, зупинився на 3-х основних проблемах, які турбують жителів приватного сектору, це: світло, дороги і сміття. Частково ці проблеми вже вирішені, але роботи тривають.
 
12У ході зустрічі було задано безліч питань та висловлено пропозиції і побажання учасниками зібрання. Особливо гостро стоїть питання про відкриття аптеки у південній частині міста. Багато запитань було і до заступника начальника міськвідділу внутрішніх справ Ю.Коваленка щодо діяльності та повноважень правоохоронних органів. Як завжди, безліч питань комунального характеру, на які були дані вичерпуючі відповіді, по окремих – дані відповідні доручення.
У сходах також взяли участь секретар міської ради А.Тесленко, керуюча справами Н.Тесленко, начальник Знам’янського району електромереж ВАТ "Кіровоградобленерго" О.Ковбасюк, головний інженер Знам’янського управління експлуатації газового господарства В.Оношенко, заступник начальника міського відділу освіти М.Семенков, начальник КП "Шляховик" Л.Лаптєва, начальник спецінспекції В.Лобов.
Організаційні заходи по проведенню сходів громадян виконані організаційним відділом міськвиконкому.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 750 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты