Четвер, 02.05.2024, 10:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 20 » Сходинки до майстерності
09:08
Сходинки до майстерності
 
12
В актовому залі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка вперше відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Сходинки до майстерності». Мета заходу - - збереження, розвиток та примноження кращих традицій вітчизняного мистецтва та підтримка талановитих педагогів -музикантів; підвищення виконавської майстерності окремих виконавців і творчих колективів; стимулювання професійної діяльності та самореалізації педагогів-музикантів у закладах освіти і культури; обмін досвідом і творча співпраця з проблем професійно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців у сфері музичного мистецтва.

Конкурс проводився в номінаціях «педагог-інструменталіст», «педагог-вокаліст», «моя методика», «композиторська діяльність педагога-музиканта» та «інноваційна та культурно-просвітницька діяльність педагога-музиканта».  
 
12
До участі в конкурсі запрошувались викладачі, їх учні та колективи. Від Знам’янської музичної школи ім.. М.В. Лисенка в фестивалі-конкурсі прийняли участь ансамбль сопілкарів (Гіль Аліса, Дмітрієва Вікторія, Сиромятніков Гліб та їх керівник Івасенко С.В. – диплом ІІ ступеня), інструментальний ансамбль викладачів (Бельніцька А.О. (скрипка), Яблуновська Н.А. (скрипка), Коваленко Є.В. (ф-но), Міненков Д.Е. (контрабас) – диплом І ступеня)) та оркестр народних інструментів (кер. Булах Р.В., конц. Тихонюк О.В. – диплом І ступеня)).  

Вітаємо з всіх учасників з перемогою!



Категорія: Новини культури | Переглядів: 1024 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты